Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iamm ja,Дали некој има акаунт на EgoPay???
Treba da znaes, kaj da kliknes..sekoja strana si ima svoi mali tajniJA pa najdov dokazi deka isplakahttp://myprintscreen.com/s/6jtr
http://myprintscreen.com/s/6jtt[DOUBLEPOST=1415054851][/DOUBLEPOST]
NE isplakaat[DOUBLEPOST=1415056002][/DOUBLEPOST]
JA vadam mn vishe od klikanje obicno dodeka se relaksiram, nego da buljam po cel den za dolar i im izigravam sluga na ciganite[DOUBLEPOST=1415056251][/DOUBLEPOST]A koj saka proveren i star sajt , germanski, so +6 milioni clenovi i super prosek.:http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kralmortal
Знам дека секој почеток е тежок ама мораш да бидеш упорен за да ги добиеш задачите што се плаќаат повеќе. И јас исто така првите две недели мака мачев со тие таскови по 1 цент дури не стигнав до првиот левел кога ми се отворија многу други задачи со кои заработуваш доста. На пример со втор левел веќе подолго време има една задача што ја дава секој ден околу 7 навечер со која за пола сат се прави едно 2-3$ по просек што ти идат околу 60-70 во месецот само од таа задача. Е сега знам ова со таскојве не е само кликање мораш да потрошиш малку време на нив ама мислам дека се исплаќа.Drugar so da kazam za taskovite mi gi dava toj task so Reviews and Autors
i nikako da mrdnam imam prosek 90% i 4 centi zemeno, samo 1 zavrsuvav
dnevno i mi se smaci 50 i nekolku zadacki mislam deka imase toa ti e pola
den za eden cent :O
Ај пишими пп како е постапката за EgoPayIamm ja,[DOUBLEPOST=1415078847][/DOUBLEPOST]
Treba da znaes, kaj da kliknes..sekoja strana si ima svoi mali tajni![]()
.Baram luge so amazon akaunti, da imaat barem 2-3 raboti kupeno od bilo koja amazon strana. Za poveke vo inbox
Jesika, ne siri dezinformacii..ne sum sovinist a ti si HAKER, taka da nema mene sto da me prasuvashНема да ти пише, ќе ти одговори со некоја шовенистичка шега. И јас го прашав пред недела-2
Postapkata za otvaranje na acount ili za povrzuvanje so drug procesor ili kartica??[DOUBLEPOST=1415121529][/DOUBLEPOST]MAlce sum EPTEN vo guzva denes, ama ima vreme, ke se razberemeАј пишими пп како е постапката за EgoPay
не затоа што на фајвер има и пејонир и фајвер е сериозна фирмаЗаработив $12 на fiverup (копија на fiverr) и неможам да ги подигнам, админот ми пиша дека Пејпал не дозволувал плаќања до Македонија и кога ќе се средело тоа ќе ми исплателе. Вие што работите на Fiverr го имате проблемов?
Се согласувам за Fiverr, поголеми се и посериозни (и таму сум зачленет) па паралелно истите гигови ги објавував и на Fiverup. Ме интересираше дали навистина има забрана за плаќања кон Македонија од Пејпал.не затоа што на фајвер има и пејонир и фајвер е сериозна фирмашто го интересира админот дали во мк има пејпал? ако имаш ти пејпал акаунт што ти функционира треба да си ги пратиш.
3D mozes da podignes edna isplata a na narednata te baniraat
ako ne vlozes vo nadogradba,