Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој од вас заработува на начин кој што не е инволвиран во кликање реклами на ptc страни?

Дали некој од вас заработува на начин кој што не е инволвиран во кликање реклами на ptc страни?
Јас не заработувам но има многу такви луѓе (програмери, веб дизајнери и сл) кои заработуваат на free lancer сајтовите:)

Скам е !!!!!!!
--- надополнето: Aug 21, 2011 10:13 PM ---

Со спортски блогови се занимавам веќе 3 година и солидно заработувам.
Кликм само на http://buxify.com/?r=grujov

Постирај на MafiaHat.org... даваат пари од постови постирање.
Како мислиш ти даваат пари за постирање?Ти даваат што постираш на сајтот или што ставаш фајлови на фајлшеринг сајтовите?

Јас се занимавам со warez и сум прилично задоволен за 2 месеци направив 250$ :)

Како мислиш ти даваат пари за постирање?Ти даваат што постираш на сајтот или што ставаш фајлови на фајлшеринг сајтовите?

Ти даваат пари што постираш!
Регистрирај се почни да постираш ќе видиш ќе ти стигне порака...
Инаку треба да имаш трансакција за да ти ги пратат парите...

Преку сајтовите за прикачување и сл.(adfly) се заработува, не со самото постирање.
Сајтот е на некој македонец, па уште да чекаш за постирање да ти плаќа. :)
Еве тука пишува за како оди заработката.

Инаку прашање до тие што заработуваат со прикачување, што најчесто прикачувате и на колку форуми објавувате? Дали се исплаќа цело време да апладираш и да постираш на голем број форуми?

Очекував да се појави некој Freelancer со своето искуство на различни сајтови, каде е полесна работата т.е клиентите не бараат многу, каде се плаќа подобро и сл..
Инаку за варез имам ресурси(огромна колекција на 18+ клипови и пристап до секоја можна 18+ страница) и знаење ама нет од 30 гб не ми дозволува да се занимавам со тоа.Знам дека можам да си купам rdp ама сакам да заработам а не да трошам...
Благодарам што ги споделивте вашите начини за заработка, се надевам дека ке се најде уште некој кој ке сподели или ке даде некој совет. :)

шо е финтава со варезов
шо се работи поточно глеам поискусен си околу тоа

Ти даваат пари што постираш!
Регистрирај се почни да постираш ќе видиш ќе ти стигне порака...
Инаку треба да имаш трансакција за да ти ги пратат парите...

Јас не постирам на тој сајт ти што си го навел.
Постирам на 50 варез форуми и не ти исплаќаат тие туку фајлхостот. Filesonic Wupload и слични.

шо е финтава со варезов

Аплоадираш музика програми и слични ствари и ги постираш линковите по форуми и колку ги спуштаат толку повеќе заработуваш :)

шо е финтава со варезов
Се качуваат пиратски фајлови(игри,музика,апликации и сл...) на страници како wupload,fileserve,filesonic каде шти ти плаќаат доколку некој го симне фајлот.Во суштина тоа е, само потребно е да ставаш многу работи и да ги објавуваш на повеќе форуми.Потребно е да бидат квалитетни а е да се полни со вируси и сл непожелни работи.За заработката и како се заработува најдобро ке оставам некој поискусен од мене да каже, ова е само колку да ти го објаснам концептот.

Преку сајтовите за прикачување и сл.(adfly) се заработува, не со самото постирање.
Сајтот е на некој македонец, па уште да чекаш за постирање да ти плаќа. :)
Еве тука пишува за како оди заработката.

Инаку прашање до тие што заработуваат со прикачување, што најчесто прикачувате и на колку форуми објавувате? Дали се исплаќа цело време да апладираш и да постираш на голем број форуми?
Не, не ...
Ти што уплоадираш башка земаш пари - башка од постирање.
Треба да постираш али мислам дека требаше да имаш трансакциона за да ти ги пратат парите нз точно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom