Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам нешто на bux.to исплаќаат ли редовно оти гледам добра понуда 0,0125 $ ако си премиум и плус со реферали има околу 200 долари заработка де кој има кликано на bux.to и му имаат исплатено нека ми каже. Фала :)
Мене истото ме интересираше, ама поделени се мислењата.
Тука на форум читнав дека не плаќале, а од друга страна другарми ми покажа копија од чекот што го примил од нив.

Логиката ми налага дка плаќаат, но тоа малце се развлекува.

На bux.to моментално имам 47.28 сега од кога стигнав до 47 почнаа помалце да ми ги рачуваат кликовите. Кој знае дали ќе исплатат но за уште 3 долари вреди да се испроба.

50$ е минималната.
Мој совет ти доколку се исплатат да ги реинвестираш во купување реферални.

Ако веќе ги земиш тиа 50 $ инвестирај ги во необукс поарно е мислам ... :)

Ако веќе ги земиш тиа 50 $ инвестирај ги во необукс поарно е мислам ... :)
Додека стигнат 50 сигурно ќе поминат уште 2 недели. Па 1 месец да чекам... Значи подобро е да ги инвестирам?

Јас ти реков да ги инвестираш во необукс ако ти ги дадат од bux.to оти и онака ќе чекаш додека ти стигнат во банка ли на картичка или преку чек а вака ќе можеш на необукс да направиш повеќе пари еве нека напишат поискусните што мислат на ова што го пишувам :)

Јас ти реков да ги инвестираш во необукс ако ти ги дадат од bux.to оти и онака ќе чекаш додека ти стигнат во банка ли на картичка или преку чек а вака ќе можеш на необукс да направиш повеќе пари еве нека напишат поискусните што мислат на ова што го пишувам :)
2000 ден а биле а не биле:). Да пробам ајде нека пишат присутните што мислат :)

би те советувал тие пари да ги повлечеш на сметка и да ги реинвестираш па нека биди и во необукс.
не дека не се пра пари на необукс туку таму се успева само со многу реферали и некој упгрејт

Грујоски како што пише од клик даваат 0,005 $ од реферали па ако кликаат по 10 пати денеска би било добро и без упгрејт а инаку даваат со голден 0,010 $ од клик а треба да инвестираш едно 110 $. 90 $ е голден и плус 20 $ за 100 реферали :)

Грујоски како што пише од клик даваат 0,005 $ од реферали па ако кликаат по 10 пати денеска би било добро и без упгрејт а инаку даваат со голден 0,010 $ од клик а треба да инвестираш едно 110 $. 90 $ е голден и плус 20 $ за 100 реферали :)

парите прават пари се знае тоа :D

aj neka mi kaze nekoj kako da pocnam na clicksia.com napraviv account se logiraf i sea ??

affiliate marketing, adsense, ili vas elektronski produkt ovie raboti pravat najveke pari..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom