Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Dali vi dava ,,value''??ja imam 5000 poeni a ne mi dava ,poeni pusta.

Мене ми даде 5 Value и моментално ги кликам. Кликни Dig Value и скролни надоле види, треба да ти пишува You have X pending Value Units, ако не почекај до вечер треба да ти даде

Ako ima nekoj iskustvo so neteller sakam da prasam dali e ok ako si izvadam master karticka od nettler i od paiverts da prefrlam na smetka na neteller i da gi trosam preku taa master karticka... taka nikogas nema pari da mi stignat na makedonska smetka i da ne plakam 10% personalen i za hronorari ako trepa...
Mislam deka e odlicna opcija, samo uste nemam pari da ja isprobam...

Ako ima nekoj iskustvo so neteller sakam da prasam dali e ok ako si izvadam master karticka od nettler i od paiverts da prefrlam na smetka na neteller i da gi trosam preku taa master karticka... taka nikogas nema pari da mi stignat na makedonska smetka i da ne plakam 10% personalen i za hronorari ako trepa...
Mislam deka e odlicna opcija, samo uste nemam pari da ja isprobam...

Топ си функционира Нетелерот со нивната Нет+ картичка.
Веќе година време ја имам и сум немал никаков проблем со нив.

И да, тоа ти е најдобрата опција за вадење и користење на парите од ПВ.

Топ си функционира Нетелерот со нивната Нет+ картичка.
Веќе година време ја имам и сум немал никаков проблем со нив.

И да, тоа ти е најдобрата опција за вадење и користење на парите од ПВ.

Plus mislam deka mozes od site procesoti platni da si gi prefrlas parite na Neteler.

https://coinsdouble.com/

За биткоинЏиите :D Пробајте си ја среќата, али со усул, со мали влогови. Никад не се знае кога ќе ја исклучат страната ... Имаат и други крипто валути, не е само биткоинот.
Да напоменам дека не сум извадил досега, али ко што гледам бааги ги има што им има исплатено, пуштив 600 догевци па видеЌемо :)

DIGADZ gi sredija tehnickite problemi, pak se aktivni :)
Gi sredija ama i reklamite gi sredija..:D Se utepaa od pari davanje :0[DOUBLEPOST=1422682274][/DOUBLEPOST]
Зошто неможам да купувам акции на mytrafficvalue преку paypal?
Plus mislam deka mozes od site procesoti platni da si gi prefrlas parite na Neteler.
...Edino kartickata sto kosta 13 dolari .

Последно уредено:
дај некој нека ме упати шо-како со ова страниве и која е најверодостојна? колку да се уходам у играта :)

Siguren si ili mislis?

Siguren sum a za toa ti e potrebna Net+ karticka i si ja verifikuvas na egopay pm payza.

дај некој нека ме упати шо-како со ова страниве и која е најверодостојна? колку да се уходам у играта :)

Paid Verts Drugar https://www.paidverts.com/ref/AnGeL17

NeoBux Ako ti odi dobro angliskiot
ClickSence Slicna e stranicava kako Neo

TrafficMonson

Siguren sum a za toa ti e potrebna Net+ karticka i si ja verifikuvas na egopay pm payza.

Paid Verts Drugar https://www.paidverts.com/ref/AnGeL17

NeoBux Ako ti odi dobro angliskiot
ClickSence Slicna e stranicava kako Neo

TrafficMonson

Znaci parite od payza na pr. gi prefrlas na net+ kartickata a isto i od neteller akauntot preku istata ako dobro razbrav a preku koi bankomati mozis da gi vadis?[DOUBLEPOST=1422870966][/DOUBLEPOST]Ми го суспендираа акаунтот на необукс ради неактивност па ајде кој работи таму нека даде линк да му бидам реферал.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom