Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Нареден понеделник ќе бидеш во 0 група
E jbg, za pola cas bese rabotata, ama toa e so vakviot nacin na ,zarabotuvanje,..sad ga vidis sad ga ne vidish:) Bitno go napraivme coveceto zvano Jo-milioner i moze sega da ne ebe u zdrav razum ...i uste vika deka toa e za dobroto na site nas :)

Имаше еден пост на форумот, нешто што Џо го нарече теории на заговор. Еден типец му лупна дека пред 1-2 недели ги испразниле некои профили со акции кои биле раководени од Карлос. Плус, Џо бил во голема загуба од глупиот потег со блокадата па го измислил чекорот за да надокнади за загубата.

Може некој на кратко да ми објасни што ќе се случува со PV?
Фала однапред.

Може некој на кратко да ми објасни што ќе се случува со PV?
Фала однапред.

Od 1 januari site bapovi i centi/dolari sto gi imas ke ti se pretvorat vo cash shares (akcii) ako samiot ne gi pretvoris
do toj datum, posle 6 januari nova sema na zarabotka
kako sto kazuva jo na forumot
odi na mytrafficvalue i procitaj drugoto

Od 1 januari site bapovi i centi/dolari sto gi imas ke ti se pretvorat vo cash shares (akcii) ako samiot ne gi pretvoris
do toj datum, posle 6 januari nova sema na zarabotka
kako sto kazuva jo na forumot
odi na mytrafficvalue i procitaj drugoto

Не е баш така, не сите ЦЕНТИ, туку само сите БАПови што ги имаш ќе ти бидат претворени во акции, и тоа по цена од 227БАП за акција.
Она што останува на корисникот е да чека да скокне цената на акциите до 0.07$ и да ги продаде, со тоа ќе си ги вратиш истите пари вложени за БАПови.

Некој ќе профитира, некој ќе биде во загуба. Кој како си се постави.

Шо значи сакате да кажете кој колку пари извадил до сега извадил, да си ги влечеме на сметка и да бараме алтернативно решение за заработка налик на PV а? :D
Инаку акции немам земено, не ни планирам, моментално на 100 БАП сум и 21 долар (безмалку 22) па ако станува ризична страната поарно да си ги извадам :D

Не се прајте роботчиња бе фатете нешто работете на комп, произведете нешто креативно.
Ја не ги сфаќам, кликаат за пени... Па уште се чудат зошо не ги исплаќаат. Wtf?! Докажано е дека од вакви сајтови профитираат само админите. Освен ако за успех сметаат заработка од 5$ месечно.

Ја не ги сфаќам, кликаат за пени... Па уште се чудат зошо не ги исплаќаат. Wtf?! Докажано е дека од вакви сајтови профитираат само админите. Освен ако за успех сметаат заработка од 5$ месечно.

Епа не секој ја има таа привилегија да работи за 500, 1000, 3000 долари месечно пријателе. Не се разбираат сите во програмирање мограмирање, фивер мивер па да праат по 120 000 (денари) месечно од нетов.

Шо значи сакате да кажете кој колку пари извадил до сега извадил, да си ги влечеме на сметка и да бараме алтернативно решение за заработка налик на PV а? :D
Инаку акции немам земено, не ни планирам, моментално на 100 БАП сум и 21 долар (безмалку 22) па ако станува ризична страната поарно да си ги извадам :D
Каде со размислувањето... Напротив, се ќе биде во ред. 20 долари нема да те збогатат, не можеш ни да добиеш толку сега. Погледни ги тие што не се откажале по претходните 2 swapa. Акциите носат побрза заработка од рекламите. Да не се расфрлам со бројки во ова време...

Каде со размислувањето... Напротив, се ќе биде во ред. 20 долари нема да те збогатат, не можеш ни да добиеш толку сега. Погледни ги тие што не се откажале по претходните 2 swapa. Акциите носат побрза заработка од рекламите. Да не се расфрлам со бројки во ова време...
Ova vreme sekako ne e za rasfrlanje so brojki, moze da se izgubat vo snegot a i da zamrznat t.e.devalviraat na ovie -15 :)

Не бе, така утрински не ми беше тоа планот. Во последните 6 месеци акциите имаат над 318% ROI, во последните 11 месеци скоро 7950% ( и тоа со моменталната крш цена на акциите). Ќе направите некогаш толку со реклами? Како да не... И на пола да е ви се исплати... Толку многу ти значат тие 20 долари што си спремен да пропуштиш ваква шанса?Captureshares.PNG

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom