Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае на кои страници може да се работи од иста ИП адреса?

Дали некој знае на кои страници може да се работи од иста ИП адреса?
На пејдвертс може ама да не си си реферал на самиот себе и да не исплаќаш преку ист пејмент процесор

Реферал линк не ви оставив, од телефон бев :) Од Пејдвертс[DOUBLEPOST=1414617454][/DOUBLEPOST]Се што треба да знаете за пејдвертс, што сте сакале да знаете, па и што не сте сакале.
(мој совет, не им верувајте за игрите, ништо нема да добиете)
Често поставувани прашања

Последно уредено:
Ptcsunrise (5 vo 1):)[DOUBLEPOST=1414625528][/DOUBLEPOST]Ne se plasete adsglobe i paidverts sto se na maintaince..toa e normalna rabota..(kako i Libertagia):)

Ми треба помош сестрами се регистрирала на 3Dclix од истата ИП адреса и сега јас неможам да влезам на акаунтот ми викаат дека некој влегол претхгодно од иста ИП адреса што можам да направам и дали ми е блокиран сега акаунтот?

Ако времето пред компјутер го поминувате залудно и немате што да правите, а во меѓувреме барате работа јас ќе ви помогнам.
Регистрирајте се на следниов линк wwwsfi1.biz/15066341.Откако ќе се зачлените преку тој линк на SFI компанијата обратете ми се мене и јас ќе ви помогнам и ќе ви објаснам како да почните да заработувате. какви работи треба да извршувате и која ќе е ваша цел.Јас во рок од 2 дена веќе имам заработано 1527 VersaPoints, со тоа што сум унапреден во SFI Executive Affiliate Member.Обратете се кај мене ако сте заинтересирани - Вреди да се проба,ништо не губи никој, само можиме да заработиме нешто од тоа што ќе го сработиме заедно...оваа работа бара трпение и време.
СРБИЈА НА РАНК ЛИСТАТА НА ТОП ЗАРАБОТУВАЧИ ВО СВЕТОТ Е НА СЕДМОТО МЕСТО...ЗА ОВАА КОМПАНИЈА ДОЗНАВ ОД МОЈ ДРУГАР ОД СРБИЈА , КОЈ ВЕЌЕ МУ ПРИСТИГНАЛА Payoneer Credit Card ОД АМЕРИКА КОЈА РАБОТИ НА СИТЕ МОЖНИ БАНКОМАТИ ВО СВЕТОТ , НА КОЈА ЌЕ МУ ПРАЌААТ ПАРИ ОД СРАБОТЕНОТО.Поздрав

Ми треба помош сестрами се регистрирала на 3Dclix од истата ИП адреса и сега јас неможам да влезам на акаунтот ми викаат дека некој влегол претхгодно од иста ИП адреса што можам да направам и дали ми е блокиран сега акаунтот?

И мене ми се случи слично, син ми се регистрирал и двајцата сме сега суспендирани. Ако некој ти одговор и јас би сакала да знам.

Јас сега успеав да влезам на страната изгледа не сум суспендирана ми стои истото салдо.Би ти препорачала да работиш или само ти или син ти вчера сестрами само искликала и повеќе нема да влези се надевам нема проблем да имам со странава

kako so gledam i ptcircle za kratko vreme ke propadni 40 dena od ko pobarav isplata uste ne mi imat ispateno
Птцирцле пропаѓа одамна,гледајте да не апгрејдирате,па што ќе биди нека биди.Искрено ме зачуди што ми исплатија пред еден месец,а за оваа следна исплата,немам многу надеж.

KAo adminot rekol deka od pocetok an septemvri ke pocnat ispaltite..na pending sto se..taka vikase na fb stranata :)

Не е само од администраторот.Колку што знам,и членовите на форумот имаа информации дека треба фирмите што ги рекламираше во почетокот на октомври да му исплатат,па тој да му исплати на членовите.Ама,слабо некако оди тоа,а еве октомври изминува.

Дали исплаќа уште PTCircle i Paidverts ако исплаќа пратетеми пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom