Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,
Имам идеја како да заработувам на интернет. Инаку имам долги години искуство во оваа сфера. Само немам многу време. Па ако некој сака да работиме заедно и да се обидеме да заработиме солидно за месец дена нека ми се обрати во приватна порака. Ќе ви одговорам на сите. Инаку СЕО сметам дека треба да го баталите, сошто требаат месеци да рангираш збор или фраза и ништо од тоа. повеќе треба да се сконцентрирате на SMM ( Maркетинг на социјални медиуми) зошто е полесно и резултатите се инстантни.
Во секој случај контактирајте ме ќе ви одговарам на сите прашања.
Пишими и мене пп :)

Здраво,
Имам идеја како да заработувам на интернет. Инаку имам долги години искуство во оваа сфера. Само немам многу време. Па ако некој сака да работиме заедно и да се обидеме да заработиме солидно за месец дена нека ми се обрати во приватна порака. Ќе ви одговорам на сите. Инаку СЕО сметам дека треба да го баталите, сошто требаат месеци да рангираш збор или фраза и ништо од тоа. повеќе треба да се сконцентрирате на SMM ( Maркетинг на социјални медиуми) зошто е полесно и резултатите се инстантни.
Јавувај се батка,прај тим.[DOUBLEPOST=1413871770][/DOUBLEPOST]
So se slucva so ptcircle eden mesec cekam uste mi nemat isplateno
Го затворија пак форумот.Немојте да апгрејдирате,веројатно имате pending request,па чекајте да платат.Инаку,колку што знам,парите од адвертизингот што ги чекаше веројатно ги доби,па требаше да почни со исплата,ама,сега засега нема.

Inaku ima na stranava razni igri ima

Wheel of Bux moze da se dobijat poeni koi podocna gi konventiras ima krediti nekoi bonusi
nekoi ponudi za zarabotka na plus poeni da simnuvas nekoi nivni fajlovi, standarden grid so 25 sansi...

kako standard clen imas 100% od tvoite klikovi i 50% od klikovite na tvoite refelari iznajmeni
kako Buxer(Golden Clen) imas 150% od tvoite klikovi i 100% od iznajmenite refelari
Kako Eternity(Ultimate Clen) imas 200% od tvoite klikovi 200% od iznajmenite refelari

Inaku za nadogradbata imas da izberes proben eden mesec za Buxer 5 dolari Godina 55 dolari
Za Eternity 35 dolari mesec 400 dolari godina
Kako obicen clen cekas 4 denovi za isplata a na drugive e instant
Za standard clen minimum isplata e 5 dolari

evtino e rentanjeto na refelari za 75 centi dobivas 5 za 15 dolari 100

Planiram sega za nekolku denovi da vlozam vo ovoj sajt

Koj saka da se registrira Eve Linkce http://buxvertise.com/?ref=AnGeL17

Eve vidi samiot:
Icon Clicks: 25
Icon Value: $0.10

Icon Clicks: 100
Icon Value: $0.40

Icon Clicks: 1000
Icon Value: $2.00

Icon Clicks: 50000
Icon Value: $20.00

Icon Clicks: 100000
Icon Value: $50.00

[DOUBLEPOST=1413915761][/DOUBLEPOST]Inaku koj se registriral neka pusta tuka linovi od ikonite da si pomogneme edni na drugi da klikame

Inaku ima na stranava razni igri ima

Wheel of Bux moze da se dobijat poeni koi podocna gi konventiras ima krediti nekoi bonusi
nekoi ponudi za zarabotka na plus poeni da simnuvas nekoi nivni fajlovi, standarden grid so 25 sansi...

kako standard clen imas 100% od tvoite klikovi i 50% od klikovite na tvoite refelari iznajmeni
kako Buxer(Golden Clen) imas 150% od tvoite klikovi i 100% od iznajmenite refelari
Kako Eternity(Ultimate Clen) imas 200% od tvoite klikovi 200% od iznajmenite refelari

Inaku za nadogradbata imas da izberes proben eden mesec za Buxer 5 dolari Godina 55 dolari
Za Eternity 35 dolari mesec 400 dolari godina
Kako obicen clen cekas 4 denovi za isplata a na drugive e instant
Za standard clen minimum isplata e 5 dolari

evtino e rentanjeto na refelari za 75 centi dobivas 5 za 15 dolari 100

Planiram sega za nekolku denovi da vlozam vo ovoj sajt

Koj saka da se registrira Eve Linkce http://buxvertise.com/?ref=AnGeL17

Eve vidi samiot:
Icon Clicks: 25
Icon Value: $0.10

Icon Clicks: 100
Icon Value: $0.40

Icon Clicks: 1000
Icon Value: $2.00

Icon Clicks: 50000
Icon Value: $20.00

Icon Clicks: 100000
Icon Value: $50.00

[DOUBLEPOST=1413915761][/DOUBLEPOST]Inaku koj se registriral neka pusta tuka linovi od ikonite da si pomogneme edni na drugi da klikame
Кликнав и се рег на страната...како да рекламирам мој круг на други страни, кој линк ми треба?

Здраво,
Прати ми ПП заинтересиран сум

So se slucva so ptcircle eden mesec cekam uste mi nemat isplateno
...e vo kriza izgleda..:)[DOUBLEPOST=1413942385][/DOUBLEPOST]
Здраво,
Samo da ne bara vlozuvanje na 50 dolari..ama izgleda deka bara..piramida sistem :)

@tigrica92 Odes na View Advertisements pa na Icon Cash pa na
Icon Promotion Tools i odozdole ti go pisuva linkot
moze kaj sakas na paidvert vo kampanja na nekoi forumi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom