Зар е можно вакво нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
Dropping your phone in the toilet sucks!

1.jpg

The story is that this Russian girl has dropped her cell phone into… into this hole that they use in villages as a toilet (it has no drain or sewer system - just a hole and all the people drop there), probably you have seen such system at least once in your life. So she dropped her cell phone occasionally and it got right inside this thing. She got a choice - to forget it or to try to get it from there. She has chosen the latter and....

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

At least photos can’t give a clue of a smell, without a smell it looks OK.

Аууу како само ваква случка успеа да стигне на интернет и тоа со слики ...:tv: ,како ...:toe:
Замисли да ја испуштел од раце и да нурнела малце во витамините ...:pos2:

Секако дека е можно. И русите знаат да си фатат помлада женска.

Море добро е шо не му се лизнала од раце, па да ја испушти во тоа дупката. Тогаш ни телефон ќе се узнаело ни женска. Не само шо би била целата со лајна туку и селаните сироти ќе требало да стискаат додека не ја извадат :tv:

Оваа од што толку се наполнила со мирисов во иднина маж и кога ќе прди дома нема ни да осети ништо :pos2:

Оваа од што толку се наполнила со мирисов во иднина маж и кога ќе прди дома нема ни да осети ништо :pos2:

Хахахахаха ни чорапите веќе нема да ги осеќа:vozbud:

Се прашуем шо праела типкава со стариов пред да и падне телефонот ?! :raz:

Имало и други начини . ама они го избрале најмудриот.

ај да отвориме група на ФБ за да и собереме пари за нов мобилен оти вака не бива :nenene:

Телефонот да не и е LG Chocolate?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom