Запознавање со симпатијата

• Креатор на темата Креатор на темата Povreden
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 декември 2018
Мислења
9
Поени од реакции
0
Епа вака со мојата симпатија имам контакт само на снапчат и некако ми е чудно да разберам бидејќи почнавме да се допишуваме со слики тоест јас прв почнав нормално се убаво одеше али пишав глупост бидејќи незнаев шо да и вратам, потоа не ми врати одговор се мислам дали другпат да најдам прилика да пишам, или (да смислам нешто како демек шала беше се извинувам, итн..)

Епа вака со мојата симпатија имам контакт само на снапчат и некако ми е чудно да разберам бидејќи почнавме да се допишуваме со слики тоест јас прв почнав нормално се убаво одеше али пишав глупост бидејќи незнаев шо да и вратам, потоа не ми врати одговор се мислам дали другпат да најдам прилика да пишам, или (да смислам нешто како демек шала беше се извинувам, итн..)
a kolkava e taa glupost sto si ja pisal :D
ako ne e tajna?

a kolkava e taa glupost sto si ja pisal :D
ako ne e tajna?

Па не е нешто големо, сакав со малце хумор да навлезам во муабет и да се запознаеме, т.е ја равширив темата но сега незнам дали да продолжам да бидам упорен и да видам дали и таа сака ....

а што сликички и праќаш и ти праќа

а што сликички и праќаш и ти праќа

под “пишав глупост’’ мислам дека е јасно дека ја испоштувал со слика од органот :icon_lol::icon_lol:

не си троши времето другар,бркај друга

Луѓе помош, многу ми се допаѓа еден дечко ама он се прае дека не ме приметува. Шо да праам како да му привлелам внимание??? Неможам да се откажам од него, премногу го сакам.

Луѓе помош, многу ми се допаѓа еден дечко ама он се прае дека не ме приметува. Шо да праам како да му привлелам внимание??? Неможам да се откажам од него, премногу го сакам.
зошто мислиш дека е заинтеран? и што сакаш да збориш со него?

Викни го на гости да го гледате Титаник и у романтичните сцени пушти му јазик ;) Као прво!
Као фторо: Кажи му ја фората, прилагодена од видеото :D
https://www.youtube.com/watch?v=PwZbdmqNkMg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom