Замор и исцрпеност

• Креатор на темата Креатор на темата moni_moja
  • Време на започнување Време на започнување
Чист замор од правење ништо, за еден близок пребарував по интернет
Спие нормално време станува изморен, цели денови е исцрпен, порано ако пешачел и премногу сега не може ни најнормално да се раздвижи некој километар
Еве што најдов, во првото со саатот се пронајде,
http://www.sharecare.com/question/what-to-fight-fatigue
искуства?

И колку време игра ДОТА или Кантер, колку цигари пуши и дали имат многу јаглерод моноксид(10 и над 10mg), најдобро нека направи еден електрокардиограм, за секој случај можно е најмногу да е до кардиоваскуларниот систем.

Засега прочитај ја оваа статија за синдром на хроничен замор.

Фала ти за статијава
Баш ја опишува состојбата повеќе од година е вака и сите шали на страна повеќе не можам да чекам само да се подобри. Се ќе сторам. И докториве препорачуваат јога...
--- надополнето: 7 мај 2013 во 07:08 ---
И колку време игра ДОТА или Кантер, колку цигари пуши и дали имат многу јаглерод моноксид(10 и над 10mg), најдобро нека направи еден електрокардиограм, за секој случај можно е најмногу да е до кардиоваскуларниот систем.
Не пуши и не може да дојде до компјутер од мене :) ама да имавме една ситуација со срцето, пред една година негде му откажа од добро стоење, среќа во несреќа во болница работи и на работа му се случи па го реанимираа веднаш
После се снимаше и најдоја некоја вродена маана, три залистоци место два колку што разбрав, ама не сакам да верувам во тоа. Немам логично објаснување, ништа ме не питај, едноставно не признавам :)

Веројатноста проблемот да е во кардиоваскуларниот систем е веќе повеќе од очигледна, при фибрилација или застој па и епилептични клонично тонични напади срцето откажува неколку секунди и овде дефибрилацијата е спасување живот односно две секунди купенбо време можи да даде добра основа за медицинската екипа понатаму во опоравувањето, но освен електрокардиограм и проблем со срцето можно е и да е слабокрвен анемичпен де, затоа под хитно нека се провери.

П.С јас имкам една женска па од неа неможам на компјутерот да дојдам, туку ќе дојде и оп на компјутерот а потоа на ***, и знам како е кога некој окупира компјутер некому, затоа прекини со таа пракса.

Back
На врв Bottom