Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
И доаѓам после месец дена, и фино лепо си го земам замокот. МОЈ Е! :beah:

ја прв пат го гледам Чудово
моја нека биде Кралицата од замокот само :)

Ја ти ја местам кралицата, се фаќате, идете заедно на одмор на Карибите и таму ве потопува некој бран, се давите и ЗАМОКОТ Е МОООООООООЈ!!!!!!!! :)

Какви Кариби, какви бранови... Никаде не одам!! :baeh:

milly ми ја мести кралицата,ја сјебувам, нормално принцот доаѓа да ја спаси, го пукам со пиштол у лево маде од десна страна, тогаш умира и го викам чак он ќе се погрижи никој да не ми влезе у замокот!
ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!!!!:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
за другите :bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip:

НЕ Е ТВОЈ!МОЈ Е!БАШКА АКО САКАШ ДА ГО ОСВОИШ ТРЕБА ДА ПИШЕШ НЕШО!МОМЕНТАЛНО Е МОЈ!

Ja posle go izveduvam maus tancot i ti padavicaris te zatvaram vo najniskata soba vo najniskata kula polna so turci golokurci <3

ај да не се караме дечки
Замокот е мој ПОЗЗЗ

Ќе му го викнам Ставре он ќе му го навре,ќе отидат во густа пченка и он ќе почне да стенка и на крај ќе му дојдат турци со големи ку*ци!
ЗАМОКОТ Е МОЈ!

Се вселувам внатре.. Нема да можеш да ме трпиш, после 2 дена, сам ќе избегаш.

Ќе ти пеам серенади под прозор ---> Ќе киднеш од замокот и ќе ми го остаиш мене xDDDD < 3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom