Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштам токсичен гас и зомби војници,сите непријатели потонуваат во сон.
Замокот станува мој.

Не смееш да го уништиш замокот потполно.Пази ја темава...
Јас дознавам на време за тој план,те спречувам,те праќам во Гвантанамо,а мојата Црна Десница го обиколува замокот со најсовремени оружја. :duel::pistoldz::uzi::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
И замокот е мој! ;)

Кревам пролетаријатска револуција, го заземаме замокот и замокот е наш :D

А,јас со јаки капиталистички методи те распарчувам на милион делови и замокот е мој. :lolzz:

А,јас со јаки капиталистички методи те распарчувам на милион делови и замокот е мој. :lolzz:
Јас го дознавам тоа, те апсам и го претворам замокот во величествена фабрика за трактори :D

Не можеш,јас сум власт во земјата каде што е замокот,јас тебе те притворам,наредувам да те мачат и замокот останува мој. :pos:

Организирам државен удар, го завземаме замокот, твоите приврзаници ги праќам во работни логори, го национализирам замокот и го претворам во музеј.

Потоа праам силна инфлација, го приватизирам, купувам и замокот е мој :D

Ама,паѓаш во заседа и не успеваш,ти и твоите приврзаници застанувате на мини и експлодирате.
Замокот е се уште мој.

Ама јас знам за заседата, правам опсада на замокот, снемувате храна и вода, се предавате и замокот е мој.

Замокот е мој појма неам зашто е тоа така само знам дека е мој

,,,gi vadish ochilata I gledash deka negledash nishto,,,i zamokot e moj,,,

Плаќам неколку наркомани, им давам канти со боја, го шлакаат замокот интррвенира меѓународна, рушам режим и замокот е мој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom