Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Се вратив со армија составена од војници кои знаат да читаат и на сила го освоив замокот. Замокот е мој.:)

Се пријавив на Кајгана фото натпреварот и замокот е мој:)

Јас пред тебе се пријавив, а таму важи правилото кој прв се пријави на него му припаѓа замокот. Значи замокот е мој.

Во тој случај јас се имам пријавено и на Кајгана готвач, а ти не, затоа замокот е мој:)

Можеби е правено све по твој вкус, ама затоа јас викнав цел тим на декоратори кои му го сменија личниот опис на замокот и го направија да изгледа по мој мерак. Затоа сега замокот е мој.

Дресираните огромни кучиња кои го чуваат замокот се мои и се научени само на мене само за тоа замокот апсолутно е мој. :)

Ти ги успав кучињата и си влегов во замокот like a boss. Затоа замокот е мој.:)

Не ти го разбирам зборот на англиски, затоа замокот е мој:rolleyes:

Најмувам млада професорица:P што дава часови по англиски, ти го научуваш мојот англиски збор и затоа замокот е мој :)

Ја гледаш убавата професорка, се попалуваш по неа и неможеш да и одолееш и сепак ќе учиш англиски јазик и оро ке играш. Додека ти играш оро јас си влегов во замокот и повторно замокот си е мој:pos:

Ќе ви го изедам мозокот, испијам крвта и ќе ви се ... на глава затоа што ебаниот замок е мој !!!!!!! хахх

Ќе ви го изедам мозокот, испијам крвта и ќе ви се ... на глава затоа што ебаниот замок е мој !!!!!!! хахх
Неможеш да ми се покакаш на глава, баш у тој момент те фати силен запек, затоа замокот е мој:D

Неможеш да ми се покакаш на глава, баш у тој момент те фати силен запек, затоа замокот е мој:D
Ме сјеба тотално.... ти го изедов мозокот и ти ја испив крвта, така да ..... замокот е мој . :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom