Закопаа живо дете на 16 години

• Креатор на темата Креатор на темата fmi
  • Време на започнување Време на започнување
Австрискиот монструм на суд

Утре почнува судењето на австрискиот монструм Јозеф Фрицл, кој цели 24 години ја држел затворена во подрумот од семејната куќа сопствената ќерка Елизабет со која имал 7 деца.
Судскиот процес на векот во Австрија, како што медиумите го нарекоа судењето на Фрицл, предизвикува огромен интерес.
Според најавите на одбраната на Фрицл, тој утре ке се изјасни за виновен по обвинението, освен по точката за убиство на последното дете кое го имаше со својата ќерка.
„Тој жали за своите постапки, жали поради тоа што има ментално нарушен карактер, како што е наведено во експертскиот извештај од обвинението. Нервозен е, како и секој обвинет пред своето судење. Моите очекувања се дека поротниците ќе ги слушнат доказите без предрасуди и потоа ќе донесат одлука, а исто така ќе заборават на се што слушнале и виделе претходно. Немам стратегија. Мојот клиент кажа дека ќе ја каже вистината и ќе се изјасни за виновен за инцест и силување, а невин за убиство“, изјави адвокатот на Фрицл, Рудолф Маер.
Судењето се очекува да трае 5 дена, а пресудата би можела да биде изречена веќе во петок.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=105787

Ili za tebe Evropa e sve i svasta:tapp::tapp::tapp::tapp:
Ама не го направил за това дека девоjката зборувала со момчета :toe:
Па да не зборуваме дека е живо момичето....

ili pak ova ti se bendisa

Ги силувале внуците и ги терале на секс со животни:tapp:
12.11.2009 17:25

Ги силувале сопствените внуци и деца и ги терале на секс со животни - Содома и Гомора со децении во семејна куќа во Мисури.
Полицијата го открила изживувањето врз петте девојчиња и едното момче, откако едно од девојчињата го пријавила случајот во полиција.
Нејзиниот татко, чичковците и дедо им ја силувале уште кога имала пет години. На 11 години забременила и абортирала.
Раскажала како роднините ја принудувале да има секс со куче и да гледа како го силуваат нејзиниот брат. На силувањата им претходеле импровизирани свадбени церемонии, на кои жртвата била „омажена“ за еден од нејзините чичковци, добивала благослов од татко и и од дедо и и била принудена да ја мине „првата брачна ноќ“ во кокошарникот на семејниот имот. По неа, изјава во полиција дале и нејзините сестри и брат и.
„Веруваме дека постојат уште жртви и дека јавноста ќе ни даде повеќе информации за осомничените“, изјави Керик Алумбау, шеф на полицијата.
Соседите на обвинетите во шок и неверување. Ова дотолку, што тројца од силувачите биле и проповедници во христијанската црква.
„Невозможно е. Некој да ми дадеше фотографија од овие луѓе кои живеат до нас и кои редовно одат во црква, ќе му речев дека никогаш не би ги сторил овие дела за кои се теретат“, вели сосед на семејството.
Петмината обвинети се наоѓаат во затвор во Мисури. Законот им овозможува да бидат пуштени со кауција која се движи од 30 до 75 илјади долари.

siluvaci.jpg

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=116202

HUMAN:tapp: ne gi navreduvaj turcite na nacionalna i verska baza,vakvi monstrimi ima sekade vo svetot :tapp::tapp::tapp:

Тоа кое го направи австиецот бе шокантно, наjвеке зоштото е неприфатливо за општеството во кое живее.
А убиjствата на "честта" са дел от моралните норми на едно друго општество, кое много трудно и бавно се разделjа со фанатизмот от средновековието.

Тоа кое го направи австиецот бе шокантно, наjвеке зоштото е неприфатливо за општеството во кое живее.
А убиjствата на "честта" са дел от моралните норми на едно друго општество, кое много трудно и бавно се разделjа со фанатизмот от средновековието.

Pa tie se kurdi:tapp:
A Ne turci kapitos:helou:

ili pak ova ti se bendisa

Ги силувале внуците и ги терале на секс со животни:tapp:
12.11.2009 17:25

Ги силувале сопствените внуци и деца и ги терале на секс со животни - Содома и Гомора со децении во семејна куќа во Мисури.
Полицијата го открила изживувањето врз петте девојчиња и едното момче, откако едно од девојчињата го пријавила случајот во полиција.
Нејзиниот татко, чичковците и дедо им ја силувале уште кога имала пет години. На 11 години забременила и абортирала.
Раскажала како роднините ја принудувале да има секс со куче и да гледа како го силуваат нејзиниот брат. На силувањата им претходеле импровизирани свадбени церемонии, на кои жртвата била „омажена“ за еден од нејзините чичковци, добивала благослов од татко и и од дедо и и била принудена да ја мине „првата брачна ноќ“ во кокошарникот на семејниот имот. По неа, изјава во полиција дале и нејзините сестри и брат и.
„Веруваме дека постојат уште жртви и дека јавноста ќе ни даде повеќе информации за осомничените“, изјави Керик Алумбау, шеф на полицијата.
Соседите на обвинетите во шок и неверување. Ова дотолку, што тројца од силувачите биле и проповедници во христијанската црква.
„Невозможно е. Некој да ми дадеше фотографија од овие луѓе кои живеат до нас и кои редовно одат во црква, ќе му речев дека никогаш не би ги сторил овие дела за кои се теретат“, вели сосед на семејството.
Петмината обвинети се наоѓаат во затвор во Мисури. Законот им овозможува да бидат пуштени со кауција која се движи од 30 до 75 илјади долари.

siluvaci.jpg

HUMAN:tapp: ne gi navreduvaj turcite na nacionalna i verska baza,vakvi monstrimi ima sekade vo svetot :tapp::tapp::tapp:

A ova e nesto po beter od sve:tapp:

Фрикови има секаде, ама тажното во ова е тоа што роднините ја закопале!!! Барем некој да се збунел...заостанати...
Има и други случаи каде браќа, татковци си ги убиваат сестрите, ќерките само заради што нанеле срам на фамилијата (а тој срамот е исто така чиста глупост!).
Пак ќе речам заостанат народ и религија...:tapp:
Мусулманството не е реформирано како религиja и това е светска теза. Такви работи са се случували во средновековието... но както видиме и днес стават во некои држави и народи-факт.

До " навредените" муслимани, зошто постирате вести од католици и протестанти? Што имаат врска они со нас?

За Поларис:

German authorities have vowed to crack down on so-called "honor killings" by Kurds, Turks and other ethnic groups. German authorities say there have been 55 honor killings over the last nine years.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5067844,00.html#

Точно е написано - и турци.
А и курдите са турски државjани. Кога бугарски државjанин направи нешто лошо не правиш разлика дали е бугарин, циганин или турчин, нели? :helou:

За Поларис:

Точно е написано - и турци.
А и курдите са турски државjани. Кога бугарски државjанин направи нешто лошо не правиш разлика дали е бугарин, циганин или турчин, нели? :helou:

:pos2::pos2: Mnogu mi se smesni bugarite

Edno prasanje do administratorite na forumov?????

Me interesira nesto vaka cisto onaka,Dali poveke bugari i srbi ima na forumov ili makedonci?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom