Бомбаш
Бомбаш Самоубиец
не5 ипол часа???:kesa:
....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не5 ипол часа???:kesa:
нешто се блокира за 2рото мислев воздух?
не...-Јас сум дел од птицата, но не летам(секогаш сум на земја). Можам да бидам во вода но секогаш останувам сув...
... јајце?
мислам дека е одговорена...
еве од мене три:
-Јас сум дел од птицата, но не летам(секогаш сум на земја). Можам да бидам во вода но секогаш останувам сув...
-Лесен сум колку пердув, но најјакиот човек не може да ме држи повеќе од минута...
-Еден човек има само едно влакно на главата, долго 5cm. Една вошка решила да се качува по влакното до врвот. Вошката се качува со брзина 1cm/h. Од друга страна пак, влакното расте со брзина од 0,1 cm/h. За колку време ќе се качи вошката до горе?
се извинувам...ете сега е одговоренаЗагатката не е одговорена, одговорот беше свеќа!
Да не е случајно воздух?
Да не се 2 и пол часа?
-Еден човек има само едно влакно на главата, долго 5cm. Една вошка решила да се качува по влакното до врвот. Вошката се качува со брзина 1cm/h. Од друга страна пак, влакното расте со брзина од 0,1 cm/h. За колку време ќе се качи вошката до горе?
За 5 часа ми е некако најлогично, бидејќи таа ќе треба да се искачи на 5те сантиметри, а влакното ќе си расте позади неа, значи тоа расте од коренот, не од врвот! Точно е?
Првото е сенка?:nenene:мислам дека е одговорена...
еве од мене три:
-Јас сум дел од птицата, но не летам(секогаш сум на земја). Можам да бидам во вода но секогаш останувам сув...
-Лесен сум колку пердув, но најјакиот човек не може да ме држи повеќе од минута...
Си биле 40 мравки.... наредени во права линија. Под конец.Ајде кажујте дали е точно и давајте нови, не ми се спие, барем да го ставам мозоков во функција на мислење![]()