- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
16.6?:pos2:Не..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
16.6?:pos2:Не..
Човекот пишал на ливчето "колкава е твојата точна маса".Имало некој карневал, и некое момче отишло кај некоја тезга. Таму човекот кај тезгата му рекол на момчето „Ако на ливчево напишам колкава е твојата точна маса ќе ми дадеш 100 денари, ако имам грешка јас ќе ти дадам 100“. Момчето видео наоколу да не има некоја скриена вага или нешто слично, но не нашло. Па си рекло, чим тој нема никаква вага, и да ми ја напиши точната тежина јас ќе кажам дека тежам некое кило повеќе или помалку и согласило.
На крајот момчето му дало 100 денари на човекот.
Што напишал човекот на ливчето?
Човекот пишал на ливчето "колкава е твојата точна маса".![]()
16.6?:pos2:
:pos2: закон.Што е ова:црно малечко по ѕидот лази и остава црвена трага?Не..50%...Или е на некој од спратовите или е на приземје :baeh:
пајак со менструацијаповредена мравка![]()
пајак со менструација:pos2:
Имало земјотрес, пожар... и се срушила куќата...e ja iam edno
si bilo edno semejstvo, i otislo na odmor. pred da odat parite gi stavile na edno mnogu sigurno mesto. kluc od kukata imala samo komsikata (za da gi vadi cvekinjata).
eden den snemalo struja i lugevo bez da gi ograbi nikoj gi izgubile site pari.
sto se slucilo???
Па комшиката им ги земала парите бидејки имала клучe ja iam edno
si bilo edno semejstvo, i otislo na odmor. pred da odat parite gi stavile na edno mnogu sigurno mesto. kluc od kukata imala samo komsikata (za da gi vadi cvekinjata).
eden den snemalo struja i lugevo bez da gi ograbi nikoj gi izgubile site pari.
sto se slucilo???