N
Nessa Alcarin
Гостин
Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Газдата го има оноа староно кјубикче од возило (или како и да се вика) паркирано. Секој ден идам натака, сум бил и внатре пар неколку пати, пријатно место е. А таму некаде е и ќебапчилница Дане. @bebush ?Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.
Дане не е позади Универзална, него ваму на Ленинова кај Уметничко.Газдата го има оноа староно кјубикче од возило (или како и да се вика) паркирано. Секој ден идам натака, сум бил и внатре пар неколку пати, пријатно место е. А таму некаде е и ќебапчилница Дане. @bebush ?![]()
Не е баш близу, ама на 5-10 минути е. Во тој округ е малте не, малку накај центар.Дане не е позади Универзална, него ваму на Ленинова кај Уметничко.
no nema da e loso i nekoj nov lik da zapoznaeme Aj da ne gi tagnuvam sega si se znaat .... 
Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.

дали ова значи дека ќе дојдеш?Аиии не таму, се спукав еднаш со газдата, до ќотек ќе дојдеше.![]()

дали ова значи дека ќе дојдеш?![]()
Епа тогаш што се буниш? И се моли Шкорпион да не ги лајкува сите статуси кои се против оваа собиранка.
[DOUBLEPOST=1395180696][/DOUBLEPOST]
Сите понуди ми се допаѓаат, па може секаде да одиме

не се ни посомневав во тебе неса, него ако има и други, да си кажат каде милуваатЕпа тогаш што се буниш? И се моли Шкорпион да не ги лајкува сите статуси кои се против оваа собиранка.[DOUBLEPOST=1395180696][/DOUBLEPOST]
Сите понуди ми се допаѓаат, па може секаде да одиме![]()
ај четврток?
јес да и утре и петок сум на работа, ама пак петок си бегам дома...
[DOUBLEPOST=1395187361][/DOUBLEPOST]
Не ме сфаќај погрешно али сум договорен више одамна четвртоков, да не мислиш дека ти идам контра or soај четврток?
јес да и утре и петок сум на работа, ама пак петок си бегам дома...