Задоволни од AMD?

• Креатор на темата Креатор на темата IzzY_R0CkeR59
  • Време на започнување Време на започнување
јас, имам амд 8 години и не сум имал никакви проблеми, последниве 2 слабо го користам пошто зедов лаптоп.

imav x6 1055T, top procesorce... ovie novive fx 6000 serijata mi se sranje, no ako zemas nesto kako fx 8320 bi bilo top... fm soketite se isto taka sranje.. ako sakas vistinski moken procesor jas bi odel so fx 8000 serijata ili intel i5 2000 serija ili pojako.

Брате искрено да ти кажам јас имам АМД Атлон 64 ИКС2 Дјуал кор 5000+, значит три дена е постар од Анчо, првите 3.5-4 години мамето му го плакав, последниве 10 години брчит ко воен тенк T-34 од Советски Сојуз.
Од друга страна имам и интелов па рано е сеуште да ти дадам една рецензија, али ќе речам дека досеа сум немал никаков проблем.

Батали AMD процесори , само Интел е Бог .... За графички , за буџет ... Само АМД земај ... За висока класа ,бркај Nvidia ... Тоа е мојот совет .....

Јас сум презадоволен од амд ама на пц купен 2001ва.
После него интел користев ама незадоволен мн бучи а амд то е тивко мирно

Јас сум задоволен, користам FX8320, и сеа за сеа работи перфектно.

Исто и јас на ПЦто купено 2005 имам АМД, си тера сега кај татко ми во ординација гајле нема.

зависи за што ке го користиш, ако ти е за игри интернет филмови, земи амд, ако тие за работа позахтевни програми интел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom