Задоволни ли сте од ноќниот живот во вашиот град?

• Креатор на темата Креатор на темата Sebastijan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
хммм незнам дали има веќе ваква тема,доколку има слободно клуч.Ме интересира дали сте задоволни од ноќниот живот во васиот град,што ви се свиѓа од нокниот живот а што не?на какви забави сакате да присуствувате ?и доколку сте менаџер во нокој ноќен клуб или кафич каква програма би подготвиле за да привлечете повеќе народ.....позз

Не сум баш задоволна, зошто мислам дека нема или барем јас незнам некои соодветни места за 14-15 годишници каде е интересно, зашто скоро сите дискотеки се за +18=[

ај некоја препорака ако може=)

хммм незнам дали има веќе ваква тема,доколку има слободно клуч.Ме интересира дали сте задоволни од ноќниот живот во васиот град,што ви се свиѓа од нокниот живот а што не?на какви забави сакате да присуствувате ?и доколку сте менаџер во нокој ноќен клуб или кафич каква програма би подготвиле за да привлечете повеќе народ.....позз

Не сум задоволен, нема доволно места за излегување, а и да има цел народ се пика пак во една дупка што не ми се допаѓа.Сакам да присуствувам претежно на рок свирки и на забави со електронска музика, уствари може што било само да не е турбофолк.Да сум менаџер, како за почеток доволно би било да го натерам диџејот да го сменува тоа цд-то со миксот да не биде иста музика цела сезона да врти, дури и истите песни со ред.

Не сум баш задоволна, зошто мислам дека нема или барем јас незнам некои соодветни места за 14-15 годишници каде е интересно, зашто скоро сите дискотеки се за +18=[

Може, седи дома:)
Според закон е забранет влезот на малолетници во клубови, може само во кафичи да се оди до полноќ.Ама можеме, па користиме:)

Не сум ич задоволен.ПРОСТО И ЕДНОСТАВО НЕЕЕЕ

nokniot zivot vo skopje e katastrofa, ima 3 diskoteki i 2-3 klubovi i kafani i birtii kolku sakas. Ama kako i da e ova e Skopje taka da nemame pravo da se zalime.

Не сум задоволено како и повеќето тука што се.

Ноќниот живот во струмица секогаш е одличен само проблемот е што ми досади веќе.

Ноќниот живот во струмица секогаш е одличен само проблемот е што ми досади веќе.

Eпа тоа е грдото, едноличноста на ноќниот живот.Секој викенд исто, исти луѓе, иста музика, исто место, исти глупости...Ни требаат повеќе места за да се види нешто ново, вака изгледа како копи-пејст да му прават на еден викенд преку цела година:)

Eпа тоа е грдото, едноличноста на ноќниот живот.Секој викенд исто, исти луѓе, иста музика, исто место, исти глупости...Ни требаат повеќе места за да се види нешто ново, вака изгледа како копи-пејст да му прават на еден викенд преку цела година:)
Така е. Кога мислам на тоа ми здосади сакам да кажам би сакал по други градови да пробам каков е ноќниот живот, и малку промена, нови места, нови луѓе, нови женски...* :)

*Ако го прочита ова девојка ми ќе ме убие :)

па добро је...има Шенске има све...мајке ми

џабе ти е, нечеш да будеш на телевизор :)

Иначе , не е до местотa за искачање , до друштвото е и до тоа колку имаш пиено пред тоа...:)

Абе ми се свиѓа кога има журка на Саем или у МКЦ со некои опасни имиња, ама сепак тоа е еднаш во 2 месеца. Колосеум на пример носат одлични имиња, ама пед*рите не пуштаат лица под 18 години. Ради тоа сум пропуштил голем број на одлични журки у Колосеум. :(

Иначе кафичи има во задоволителен број и во добар дел од нив свири суперска музика, ама сепак досадно е секој ден у кафич.

Така да мислам дека не е нешто посебно ноќниов живот во Скопје. Ко ќе напунам 18 години ќе ми се смени мислењето. :)

:helou:

Вулкан..

Мака ми е што на 21 година, веќе се ми е изгустирано во Скопјево, а и последниве 3 години се форсира истиот филм општо кажано (шеми, меми, забави, артисти, музики, луѓе,..), па размислувам да си фатам патот надвор, само се уште ми се чудни овие од провинција кои што сеуште го сметаат Скопје за нешто вансериско, а баш е спротивното - Скопје е монотоно бајаги време, му треба промена во таа сфера околу забава и ноќен живот...фала, пријатно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom