Забава на Бегово Поле, под врвот Солунска Глава

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Такси на повик не сум знаела :)
Остај број на темава ќе се најде некогаш.
Ти кажи кога ќе одиш... јас ќе се распрашам... има поеќе таксисти што ќе може да те однесат и до домот во папрадиште а и до горе до чеплес. Ние така одевме се договоривме преку тел со еден човек.. не пречека од железничка.. после не зема на одење од папрадиште и не врати.

Ако е пак војската таму, одете без пари затоа што не се наплаќа ништо од тоа што го пишува. Минатиот пат кога бев, се заебав што платив, се размуабетив со војската и излезе дека СЕ Е НА ВОЈСКАТА - превозот, шаторите, вреќите за спиење, подметачите, храната.... и војската не земале ни денар за тоа.

Еднаш се качив на солунска и душава ми испадна, втор пат не верувам дека ќе има, иначе одлично е ова :)
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 06:37 ---

Мислам дека ја знам, женската има црвен голф ?
Јака е некоја или ?:sneaky:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 18:27 ---
Ти кажи кога ќе одиш... јас ќе се распрашам... има поеќе таксисти што ќе може да те однесат и до домот во папрадиште а и до горе до чеплес. Ние така одевме се договоривме преку тел со еден човек.. не пречека од железничка.. после не зема на одење од папрадиште и не врати.
Абе што вие на вас права егзибиција е да идеш пеш од Ск. па до Солунска ...тахи махи сте запнале:sneaky:

кој го знае патот може и џабе да си помине, ако немаш у џеб имаш у нозе :)
ја немам у џеб, се гледаме горе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom