Bitcoin
₿
ragazza напиша:Prepravitiz znaci ima samo vo Mk...
суги напиша:Но, кај нас во Македонија(не кај сите)
:wink:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ragazza напиша:Prepravitiz znaci ima samo vo Mk...
суги напиша:Но, кај нас во Македонија(не кај сите)
суги напиша:За кој свет прајш муабет? Југославија се распадна во далечната 1991..
Ова не е само изрека, ова го потврдувам 100%.суги напиша:Затоа постои огромен процент на луѓе кои спасот го гледаат со работа и живот во странство, ЗАТОА ПОСТОЈАТ БРАКОВИ БАЗИРАНИ НА ЕГЗИСТЕНЦИЈА А НЕ НА ЉУБОВ.
суги напиша:Си се засекирал некогаш дали 'утре' ќе имаш за јадење?, дали ќе имаш лекови(не дај боже да ти требаат) да купиш?
Си се запрашал некогаш дали во иднина ќе имаш да му пружиш еден здрав и нормален живот на твоето дете? итн итн
НЕ!
Oti se razbira ?schtranga напиша:se razbira deka ke odberam makedonce ( kao sto toa vekem i go napraviv )
ragazza напиша:Oti se razbira ?
Bravo taka trebaschtranga напиша:se razbira oti ja sum si makedonce i se gordeam sto sum si makedonce i zatoa i makedonce si zemav , sakam da si imam decinja so cista makedonska krv
Serdarot напиша:ТУКА СИ РОБ
ТУКА СИ НИКОЈ И НИШТО
ТУКА СИ ТУЃ
ве лажат со сјајот на пуста европа и америка и аууу-СРА-ЛИ-ја, ама кој да ви дај ум :roll:
зато, ако некој го сака пасошо мој, нема проблем , треба само тетоважата... :wink:
кје си ојме ние со невестава во „пуста„ „сиромашна„ Македонија, поарно леб и сол и кромид ќе јадам, него РОБ да бидам...
и ко шо вели дивајдер, ВИЕ КАКО МИЛУВАТЕ :!: