За убавите девојки и ебачите од форумов...

• Креатор на темата Креатор на темата gOJDO
  • Време на започнување Време на започнување

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Од малиот процент на форумџики, за кои својстевни се сајбер убавинатa и убавината кажана од женското "JАС" забележана во сопственото огледало, во физчка смисла убави и секси кои би му го дигнале на секој, но не по своја желба, се бројат на едно раче. Овие физички се недостапни од причини што се во странство и се мажени, имаат 5-6 годишна врска или живеат во некој сопствен свет. На несопирливите, искусни, со голем пенис и најбоље ебачи како носечки столб во процентуалната застапеност на форумов останува да манијачат сајбер и меѓусебно да си се еба или со сајбер дискусија да покушаат да и го закопаат на некоја доступна ружна форумџика. Еве сликица за тоа како би изгледала секси журката:
sexparty5rq.jpg

Него многу нешо мужи на сликава бе. Кај се жените? :pos: Или ова сака да каже дека на мужите многу поише им се е*е него на жените? Или дека сите сакаат да е*ат само една, и ако е така која? Хммм ме замисливте сеа... има разни можности, доста комплексна слика за толкување :raz:
Него ајде давајте интерпретација - кој е кој, т.е. кој кого онади :icon_lol:. Ете Офчар веќе си се идентификува и си кажа кој е.. а другите? Ја не се глеам, пошо само една женска има, а некако не ми личи на мене.:raz:

Nekako odgovara ova za site onie ebaci so pisman kurinja naokolu koi lecat frustracii drkajki hehehehe. Jas sum onoj na TV-to se devojkata vrz nego.

Зајчицата.. абе многу е плава некако:icon_eek: А и позгодна ми стои од мене, не.. ова некоја друга ќе да е. :icon_lol:
А за кучето имаш право, личи малце на мене (не беше тоа уствари она творчето?:icon_lol:)... само кога ми пораснало куре не знам, тој детаљ малце ме буни :raz: :icon_lol: Мада... сликава е чиста апстракција, повисоко ниво на уметност, затоа и реков, можни се разни толкувања.

Јас да ќе сум петелов...да преварам додека друг не го зел... :pos:

ja sum ili kucheto so liniite ili kojotot nisho drugo :)))

Јас сум кучето пред телевизорот
Таа позиција највеќе ми се свиѓа од наведениве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom