За што секогаш наоѓате време?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време за Кајгана,за кафенце,музика...и обавезно да ги сослушам доживувањата на керка ми!

Кога немам време, неможам да го најдам за ништо (повеќе од тоа за дадените обврски де), а кога имам, имам на претек па го користам за многу часа на компјутер, кафе, филм итн ...

Немам кој знајт колку слободно време ама за пред компјутер сееекогаш ќе најдам... ако требит и ќе закаснам таму кај шо сум за одење ама ќе седнам на 5 мин.... и за музика имам секогаш време
ar.gif
и за да се нашминкам малце колку да не сум ко дух во фацава
fh.gif

Apsolutno za se,osven ako ne me fati mrza,a da i za nesto sto nikogas nemam vreme e da si ja sredam sobata:)

каигана, друштво, кафе на кеј... мора да се има време за ова.

Ako dobro si go isplaniram denot za se imam vreme, ili pak ako spontano si tece denot, site raboti se zavrsuvaat na vreme, a koga se dogovaram za bilo stho moram da zakasnam ili pak mi izleguva nekoja rabota i moram da odlozam, stho mrazam najveke od se.

Секогаш наоѓам време за кафе со другарките, за дружење, за слушање музика, за компјутерот, за разговор со мајка ми или татко ми... и за гушкање со брат ми :) :) :)

Секогаш наоѓам време за искачање надвор со другарки и за на компјутер

За точакот и компјутерот!

Наоѓам време секогаш за да се напијам кафе со сестра ми, за муабет на мсн, абе за све наоѓам време

Denes na primer,treba da najdam vreme za izigravanje Pepelashka (chistenje,perenje i tie raboti),ama ne znam kako,treba i tuka nekoj na forumov da pishue,teshka odluka me cheka...

Sekogas naogam vreme za da sednam na kompjuter, da slusam muzika i da se iskaram so nekogo :):):):)

Абе и светот да завршува сигурно ќе имам време за музика и интернет, а воедно и Кајгана :) хеееее

Pa normalno vo prv plan rabotata,druzba so najbliskite,sportot,kajgana forum i dokolku mozam da vlezam malku na CS.

За дечко ми,интернет и музика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom