За неправедна ДРЖАВНА МАТУРА 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Мон Ами
  • Време на започнување Време на започнување
сите другари што имаа 2ки извадија 4ки на македонски:pos:Еден и 5ка со 94 перцентили.На тоа мислев неправедно,тие што бркаа 5ки пола извадија 4рки пошто имаше двосмислени прашања..а без книга фатена 4ка се вадеше како и да е.
снајди се па живеј...... :icon_lol:

Нема врска матурава, ни пак е мерило кој колку знае. Реално очекував да биде вака, кај мене в гимназија многу што до сега ни виделе книга, ни па од матурата ја виделе извадија предобри оценки. Колку толку учев, на есејот мислам само дека ми имаат одземено бодови, за малку ќе имав 5ка ама битно сама си го напишав. :D Заклучок: тие што учеле се послаби од тие што не учеле.

снајди се па живеј...... :icon_lol:

Цела држава ни е снајди се па живеј:)
Иначе извадив 5ка со еднаш прочитан прирачник ,клучен беше есејот другите прашања 99% ни беа исти на цела училна.

Нема врска матурава, ни пак е мерило кој колку знае. Реално очекував да биде вака, кај мене в гимназија многу што до сега ни виделе книга, ни па од матурата ја виделе извадија предобри оценки. Колку толку учев, на есејот мислам само дека ми имаат одземено бодови, за малку ќе имав 5ка ама битно сама си го напишав. :D Заклучок: тие што учеле се послаби од тие што не учеле.

" Заклучок: тие што учеле се послаби од тие што не учеле "

Прв пат слушам вакво нешто (читам во случајов)
Смешки. Ова не држи вода !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom