За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
А ако таа го удри прва?Не ретко има такви случаеви:smir:

Да,има такви случаеви.
Но да разгледаме од аспект на машка страна.Колку е силината на жена,сигурно нема да те кутне на земја со еден удар :)Неможе ни да те претепа со голи раце,а ти во секое време како физички појак можеш да ја совладаш.Значи во секој случај и да те удри не е причина да ја згазиш од ќотек како што има во некои врски и семејства.
Од друга страна да не ме сфатиш погрешно,ниту најмалку не ги оправдувам оние што маваат,а ем знаат дека не им држи газот.Ќотекот не е решение,иако има некои да те испровоцираат до степен да ги прекршиш:smir:
Да те удри некој од ист пол,па да го прекршиш (жена-жена,маж-маж)ама жена да скака на маж тоа не го разбирам.Иако имам видено како жена прекршува мажи низ гимназија,типката беше првак во некој карате марате,ама они ја задеваа :)

Не сум удрил али можда понатаму ќе го сторам и тоа. Сеа за сеа мислам дека не би паднал толку ниско да ја удрам, попрво би ја срамнил со земја со зборови.. :smir:

Да,има такви случаеви.
Но да разгледаме од аспект на машка страна.Колку е силината на жена,сигурно нема да те кутне на земја со еден удар :)Неможе ни да те претепа со голи раце,а ти во секое време како физички појак можеш да ја совладаш.Значи во секој случај и да те удри не е причина да ја згазиш од ќотек како што има во некои врски и семејства.
Од друга страна да не ме сфатиш погрешно,ниту најмалку не ги оправдувам оние што маваат,а ем знаат дека не им држи газот.Ќотекот не е решение,иако има некои да те испровоцираат до степен да ги прекршиш:smir:
Да те удри некој од ист пол,па да го прекршиш (жена-жена,маж-маж)ама жена да скака на маж тоа не го разбирам.Иако имам видено како жена прекршува мажи низ гимназија,типката беше првак во некој карате марате,ама они ја задеваа :)

Да јасно е дека неможе ништо да ми направи.Ама има луѓе со краток фитиљ нервоза ќе ги пукне и неможат да се воздржат да седат мирни.Не оправдувам маж да удира жена,ама не ни оправдувам жена да го испровоцира со шамар или бокс да кажеме :).

Има некои девојки што намерно те провоцираат да ги затепаш со зборови како ''удри ме ако можеш пич*о една" и такви слични провокации.

Ааааа братко , ќе се караме :) Мислам дека не е потребно да се дозволи да дојде до степен на ТЕПАЊЕ . Ако нешто е лесно , тоа е да ја зашлакаш некоја и да ја онеспособиш...Ама брат, верувај ни најмалку не вреди ... Наштети и на некој друг начин , многу по болен. Имаш 300 варијанти како да го сториш тоа, оставам на тебе :wink: А верувај дека имало, има и ќе има кучки што заслужуваат многу повеќњ од ќотек. Ама, нека умрат бе кој ги е*е :helou:

Јасно де, убаво пишав, НЕ оправдувам тепање..
Една шлаканица, во ОДРЕДЕНИ ситуации, да, повеќе од тоа, Никако!
Секако дека таа има многу начини да те повреди, и ти имаш многу начини да вратиш, само шо, мене ме мрзи да се смарам со такви ствари, ако ептен ме повреди, ако ептен си го бара шамарот, ако е предупредена дека ќе го јаде, и инсистира да го јаде, ќе и го даам, а после, нема ни А ни Б да чуе од мене...

КОј бе не?
Тие у основно фобија имаат од мене.Секако први маваа.Сакав со арно,ама тие опет.Тојето живот.

Никакво удирање на жена ... Во ниеден случај не е оправдано . И го сметам за нај не џентлменски акт . Јас ги користам наредните три ако жена ме доведи до состојба во која имам желба да ја удрам . 1. Почнувам да кјутам .. и ништо не и зборам . (Silent treatment ) 2. Почнувам да зборам за тоа колку се убави некои други жени . 3.
Ако до тука не се сетила дека направила нешто лошо ... Гад дем прекинвам секакви односи со дотичната персона на брутален начин - Ако ми е девојка ја изневервам јавно , ако ми е другарка ја седнувам и ги кажвам сите мани и грешки ( па дури и физичките ) за таја да несака да ме види после то .

Ако сум пијан нема шанси да удрам ама трезен можеби:haha: Иначе имам удрено:pipi:

Мене брат ми ме тепа, дај речете му да прекине. Пред едно месец/два не сум сигурна баш бев со модро око бе леее не можев да излезам од дома!
Ќе го пријавам за семејно насилство!:pipi:

Крв се праев со чупињата во основно,а со сестра ми ден денес убај ќотеци си маваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom