За кого навивате од Балканот?

• Креатор на темата Креатор на темата Маци-
  • Време на започнување Време на започнување
Црвена Звезда - Тетекс

:mhm:

za teteks na vivam, a mi se svigaat dinamo zagreb radi navivacite

БЕЛАСИЦА,ДИНАМО ЗАГРЕБ И ПАРТИЗАН!

Сега не оди заедно усташи и четници заедно али ти си знаеш ако сварно навиваш за еден од двата наведени клубови тогаш треба другиот да го мразиш.:salut:

Зошто по ѓаволите навивате за Срби???

Support yor local club...
мислам се знај страстен навивач сум на Пелистер..а симпатии имам кон појке клубови а од балкано ги преферирам појке хрвативе одошто сербиве поточно за Хајдук сум не за друго ѕверки му се навивачиве(торцида).

плус и Сплит и Битола се од провинција хехехе

ми се гади кој ќе видам Македонци кај шо се препукват за ѕвезда и партизан или некој друг балкански тим

И мене ми се гади. Една стара поговорка вели: сам цени се за да те ценат другите.

Конкретно навивачите на Црвена Звезда се најшовинистички настроени и се изразито против нас Македонците. Навивачите на Звезда и на Партизан се збратимени со тимовите на грчките цигани од Атина и од Солун. Така заедно, не мразат од дното на душата.

Навивам за Вардар, а се разбира и за секој Македонски тим кога игра со странски тим!

Кога играат странски тимови секогаш навивам за САД, Латинска Америка, Азија и Африка, а против Европа, со можен исклучок на тимови од Италија.

Аха,да.
И затоа:

И напред Звездо,
Црвена Звездо...
знај да увек Звездо,
увек Звездо,увек бичу ту,
да те волим и да те бодрим
и да ти живот поклањам.

Играјмо сада,сви Звездаши,
громко ура нека грми нек се тресе стадион
за славу наше Црвене Звезде...
која је светски шампион.

Не мешај политика и спорт.
Што на мајка ви гаќите...
енглезите или италијаните со баклави и локуми да не не пречекуваат?
Или црвен тепих ставаат?
Свашта.
Сумњају неки да бодримо погрешан тим
и мрзе нас зато што увек смо с њим...
Ал Север и даље одјекује том навијачком песмом најбољом:
Рачунајте на нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom