За кого гласа светот: Oбама или Мекејн?

• Креатор на темата Креатор на темата Hypnotic
  • Време на започнување Време на започнување
Кој глупав од Македонија гласа за Обама само не ми е јасно.:toe:
Само незнам зошто мислиш ако победи Меккејн работите за Македонија ќе се средат:toe:. Дека се Републиканци? Дека тие повеќе не поддржуваат?
Точно, еве за време на мандатот на Буш-Републиканец, Македонија ја признаа под уставното име, но ако до ТОЛКУ не поддржуваа, повеќе притисок ќе вршеа врз Грција.
Така да, јас би гласал за Обама, пошто сметам овој Меккејт е стар волк, иста школа како Буш-проста школа, а Обама, па поспособен е човекот, дури и на една емисија рече: Не ми е јасно зошто нападнавме држава што немаше никаква врска со нападите на 11 Септември. Си признава човекот барем дека погрешиле...

За мене се исто гомно... само со различна боја...!!! :pos2::vozbud::vozbud::pos2:

Obama e sponzoriran od Grckoto lobby. Vo toa e razlikata.
Тоа не го знаев :)
Како и да е, Обама го сметам за поспособен човек, а во врска со Македонското прашање, по во полза би ни бил МекКејн, но не очекувам многу(скоро ич).

Не гледајки го ова со Македонија, за Обама. Меккејн сака да ни лимитира доунлоадо, да ни скенире писито без наша дозвола за антитероростички операции, да овозможе Холивуд да ги туже сите за тоа што слегнуват и up-нуват филмови и музика...

Без нет-неутралност нема иднина.

shansite McCan da umre vo narednite 4 godini se golemi,covekot ima 72 taka da avomatski Sara Pallin bi stanala predsedatel.Taa ima iskustvo samo kako guverner na Alaska,osven toa e pregolem religiozen fanatic,propagira abortusot da bide zabranet..hello sarah this a 21st century.:tapp:..se prashuvam sho ke pravi nejzinata 16 godisha kerka.sigurno nema da abortira so majka kako Pallin.absurdni se nejzinite svakanja navistina..
+ gi troshi parite za kampanjata na skapa obleka ..material girl :P:D

ne znam zoshto McCain ja izbra bash nejze

fakt e deka bush i dick chayne bea KATASTROFA.

vo usa ima extremno bogati beli luge extremno siromashni beli luge,extremno belicrni luge i extremno siromashni crni luge

Celebrities sigurno ke glasat za McCain (NIN go wuhuuu i etc):zver:

black people ke glasat za obama

white za McCain,

ustvari ne znam..pretpostavka mi e...aa NIN znam deka sigurno ke glasat za McCain ; P:DD

mislam deka McCain treba da pobedi
obama e spremen na se i po sekoja cena i voopshto ne e realen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom