Ѕинго се повлекува од пратеничката функција :D

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Демантираше на Twitter се https://twitter.com/DingoOdKratovo , а и ташакот го чеша..:pos:

Бинго@DingoOdKratovo
тука e Динго меѓу вас народот,не жалете :)))

Бинго@DingoOdKratovo
Me чеша левиов тестис,некоја ми го збори
Бинго@DingoOdKratovo
Па да умрам од комарец бе...па ќе се самоубијам!

Бинго@DingoOdKratovo
@_Sajsi Ти пушти Динго две црнчиња у диско,не тражи сеа и ти преку леб погача

Sajsi@_Sajsi
#Динго пушти уште некои бонове плус па иди си. *нека трепка*
Retweeted by Бинго

Бинго@DingoOdKratovo
Изградени асфалти и патишта,електрификација,рударство дигнато...економија огромна! Може ли некој да каже дека толко је направил #Динго
Бинго@DingoOdKratovo
После парламентарац,Динго ќе се кандидира за почесан прецедник !
Горан Поцков@GPockov
#Динго ти си цар! #Динго ти си цар! Ти ни даваш јадење, ти ни даваш пиење и на нас без тебе #Динго, тешко ни е! |@DingoOdKratovo
Retweeted by Бинго
Бинго@DingoOdKratovo
Денеска е мој дан,во чест на одлазак из Собрание тражам да се изгласа еден хаштаг за мене #Динго
Вилипче@stojkovski1992
Динго се откажа од пратеничкиот мандат, сега просечната старост на парламентарците опадна за 20 години
Retweeted by Бинго
Бинго@DingoOdKratovo
Што е родео секс? Ти лежиш на грб,она седи врз тебе,ти кажуе дека има сида и пробува да остане на тебе уште барем 5 минути!
Бинго@DingoOdKratovo
@Elislonce Од бонове никогаш доста,доста беше Динго да је настари пратеник, млаџима парламент остаје...
Бинго@DingoOdKratovo
"I want it that way"од Бекстрит Бојс е усвари многу педерска песна,усвари целиот концепт као момци што пеат "I want it that way"e ту мач геј
Бинго@DingoOdKratovo
Во исчекување на Бранка Станковска и новото студио,треперам ко да ебам првпут
Бинго@DingoOdKratovo
@_Sajsi Секси тајм
Бинго@DingoOdKratovo
После Италијанско,неизбежна е Берта на Телма
Бинго
@DingoOdKratovo
Ги забораив и Интер у очајните тимови...

И последниот диносаурус заминува во историјата... Редно е да се остави Македонија на млад кадар.

Прими поздрави од девојкава: :)
Blagorodna___.jpg

Добро де исто како на вас и мене ми е исто жал за повлекувањето на Ѕинго .................. но сепак треба лицата да ни останат ведри и со насмевка бидејќи чичко Амди(Кока-Кола нигерот) сеуште е во парламентот и одвреме-навреме ќе ни изигрува по некоја циркуска точка ! :icon_mrgr:

ќе го свлечка и ФК Силекс заедно со него во гроб..

Ѕинго треба да се прогласи за ендемски вид .......... човек кој истовремено е социјалист(претседател на СПМ), капиталист(олигарх/тајкун) а истовремено и коалиционен партнер на десницата/конзервативците ............. јаоооооооооо па ово го нема ни у Београду ! :tapp::icon_lol:
--- надополнето: 24 септември 2012 во 21:24 ---
Ѕинго треба да се прогласи за ендемски вид .......... човек кој истовремено е социјалист(претседател на СПМ), капиталист(олигарх/тајкун) а истовремено и коалиционен партнер на десницата/конзервативците ............. јаоооооооооо па ово го нема ни у Београду ! :tapp::icon_lol:

П.С. Истава година прв Киро почина ........ Џафери и тој почина ........... Ѕинго се повлекува .................. 2012 Nibiru is coming ......... watch out ! :eek:

Ништо од 10те раце на Ѕинго ... :icon_lol:

И да како што наслушнавме вчера во Кратово, Ѕинго бил на речиси смртна постела. Ама што се сеќирате тука е Ѕинго мал да го наследи :D

Ништо од 10те раце на Ѕинго ... :icon_lol:

И да како што наслушнавме вчера во Кратово, Ѕинго бил на речиси смртна постела. Ама што се сеќирате тука е Ѕинго мал да го наследи :D
Наместо 10 раце, сега ќе добие 10 лопати земја како што читам, а?

Наместо 10 раце, сега ќе добие 10 лопати земја како што читам, а?
Добро, бар по лопатите е позната сегашнава Влада у која коалицираше и Ѕинго :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom