YouTube (mp3) convert & download

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Локација
Охрид, Македонија
Брз и едноставен начин да ги преземате видеата од YouTube - во mp3 формат.

Мислам, не е ништо револуционерно, едноставно се работи за софтвер кој целосно функционира online, без регистрација, чекање, или инсталирање на некакви аддони.
Линкот од YouTube го копирате дирекно кај конвертерот, и кликате Convert Video.
После обработката, се појавува опцијата "download"...
Клик, и одма започнува преземањето на вашиот медиа фајл.

Страна ми се свиѓа од проста причина што е брза (барем за сега), и не прави никакви маркетиншки ре-директи кон други страни, реклами, банери.. итн итн.
Пишува и дека работи независнo од платформата, па дури и за iPhone.. Но тоа мора да се провери добро :)

Јас користам DVDVideosoft Studio и сум презадоволен. Не се малтретирам со банери, реклами и глупости, се симнува со голема брзина и самиот програм содржи прилично интересни и корисни работи за работа со музика, слики, мобилни телефони и слично..

Бидејќи гледам сите ставивте јас најмногу користам www.keepvid.com Тука можете да симнувате видеа во HD 720p и 1080p и песни во кој било формат :sneaky:

Значи овде предност даваме на веб базирани апликации, а не софтвери кои бараат инсталација во пц-то.
Сајтот јутуб-мп3 ми остави посебен впечаток, бидејќи ми наликува на Гугл.
Нема џупски бекграунди или некој шарки банери итн итн итн.
А да, постојат еден куп слични сајтови.. па добредојдени се мислења.

Од сите што сум ги пробал, овој ми е нај ок. А и бесплатен е.

Fastest Free Youtube to mp3 converter and video downloader 4.2 !! Побрзо здравје ;)

Јас пред да го форматирам компјутеров(до пред 3дена)....имав еден многу добар плагин за chrome-от.....

Тој ми нудеше,на секое отворено видео,си додаваше околу него опции....од стил,на резолуции....па се до download-ирање на видеото во каков формат сакаш(и се со еден клик).....исто и многу корисно беше,што додека ти тера некое видео,горе во search bar-от можеш да си пишеш наслов од друго видео,и да ти го отвори во нов таб....без притоа да ти го лоадира на местото на видеото кое си го гледаш.

Па ако може на некој според напишаново да се сети за кој plugin станува збор,нека пише.(оти цел нет го пребарав,неможев да го најдам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom