- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.780
- Поени од реакции
- 2.755
Ги скинаја. Ај барем кај нас јутуберите сите се префрлаат на аутотјуне трап-бап. Скоро секој јутубер има снимено по една песна.2021 YouTube
Ги скинаја. Ај барем кај нас јутуберите сите се префрлаат на аутотјуне трап-бап. Скоро секој јутубер има снимено по една песна.2021 YouTube
Ваљда ми реплицираш гледајќи ги постовите над мене со White House ,но постов е стрикно за YouTube AdSense регулација т.н. Модерно Робовладетелско Општество на Google со YouTube.Ги скинаја. Ај барем кај нас јутуберите сите се префрлаат на аутотјуне трап-бап. Скоро секој јутубер има снимено по една песна.
За вториот дел ми беше репликата. Кај нема многу пари кај нас од јутуб па сега уште данок.Ваљда ми реплицираш гледајќи ги постовите над мене со White House ,но постов е стрикно за YouTube AdSense регулација т.н. Модерно Робовладетелско Општество на Google со YouTube.
Ај шо земаат 49% профит од секое клипче на сајтот што им е - сеа уште и за САД даноците
ќе ги плаќаат корисниците ОД ЦЕЛ СВЕТ! Немаат пари за даноци у Google
Ако ти е за заработка, тој метод одамна е прогласен за умрен. - Притоа сите хит песни доаѓаат со авторски права и можност за Copyright strike и бришење на каналот. 90% а може да се каже и поголем процент на скоро сите методи од cash cow канали се веќе неупотребливи. Порано се правеа доста пари, денес со white hat канал едвај се живурка...Постои некоја целосна бесплатна апликација за мобилен да се прави радио стрим на Јутјуб? Ми треба бидејќи би сакал да пробам да направам нешто како радио. Да ставам слика нешто да има и јас само да си пуштам аудио MP3 песни.
Ја инсталирав таа Streamlabs aма повеќе е за игри а не видов да има опција да се стави само слика и да се пушта аудио.
Не ми е за заработка. Би пуштал македонска музика и чисто само да пробам нема да е 24/7 стрим.Ако ти е за заработка, тој метод одамна е прогласен за умрен. - Притоа сите хит песни доаѓаат со авторски права и можност за Copyright strike и бришење на каналот. 90% а може да се каже и поголем процент на скоро сите методи од cash cow канали се веќе неупотребливи. Порано се правеа доста пари, денес со white hat канал едвај се живурка...
Obs ти е најдобрата опција, можеш и директно со YT линк да пушташ имаш видео објаснувања лесен е за користење.Не ми е за заработка. Би пуштал македонска музика и чисто само да пробам нема да е 24/7 стрим.
Барав за телефон ама не успеав да го најдам OBS како андроид апликација.Obs ти е најдобрата опција, можеш и директно со YT линк да пушташ имаш видео објаснувања лесен е за користење.
Се сеќавам на времето имаше youtube downloader да си симнуваш мп3 песни од youtube...дали постои уште или некоја подобра проверена програма било за моб или пц.
Јас се навикнав преку ова да конвертирам и со него цело време терам.Се сеќавам на времето имаше youtube downloader да си симнуваш мп3 песни од youtube...дали постои уште или некоја подобра проверена програма било за моб или пц.
Тој сајт е првиот резултат што доаѓа но кај мене некогаш знае да не работи.Ми заврши работа тоа на Анон, ваљда слични се.
Video to MP3 Converter - Convert Video to MP3 in 320kbps
Convert any Video to MP3 in seconds. Download high quality 320kbps MP3 with our Video to MP3 Converter.youtubetomp3music.com