You Tube овозможи превземање на клипови

• Креатор на темата Креатор на темата koleee
  • Време на започнување Време на започнување
Имам спуштено клип од јутубе ама подобро е со програмата Орбит (полесно и поедноставно)

Е како е поедноставно да симнуваш преку друг програм отколку директно преку линк што стои под видеото?

Е како е поедноставно да симнуваш преку друг програм отколку директно преку линк што стои под видеото?

Па поедноставно е зш над видеото ти стои икончето од програмата Орбит и само стегнаш на то и автоматски ти се уклучува програмата и ти се симнува видеото. :toe:

Па поедноставно е зш над видеото ти стои икончето од програмата Орбит и само стегнаш на то и автоматски ти се уклучува програмата и ти се симнува видеото. :toe:

Овде го имаш истото тоа копче, без да ја инсталираш програмата.Нема ништо поедноставно со Орбит.

da de a sega vekje ne vitreba programata samo pod klipot na youtube stegash na download i gotovo ;)

ama izgelda dodeka da go napravat ovaa na site klipovi kje pomine mnogu vreme...

Е да додека го направат ова ке треба уште многу време така да сеуште ке треба да се служиме со сегашните програмчиња за download од youtube.
:salut:

Blaster програмите за симнување на јутуб клипчиња се блокирани...Единствено мислам дека може преку www.keepvid.com поправете ме ако грешам..:helou:

па што ако овозможиле.
1. Тоа е за 2-3 проценти од видеата.
2. Има милион програми и аддони со кои се симнуваат сите можни клипови на нет.

Наједноставно програмче за симнување од YouTube

еве овде:http://download.cnet.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html

По инсталацијата само копирај ја адресата на клипчето во програмчето и симнувај

П.С. Напоменувам дека клиповите на YouTube се во flv-формат, па треба плеер или конвертор за тој формат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom