Хуманитарни акции, срце или его?

Kako sto mozev da zabelezam odamna nema mislenje za ova tema.. Jas morav da go iznesam svoeto posle se ona sto go procitav.. Zatoa sto sum od drugata strana.. Imam staveno apel za pomos na edna samohrana majka koja zivee pod kirija so dve mali deca so minimalni primanja od drzavata.. Vrzano za temava... I od licno iskustvo.. Ne pretpostavki tvrdam deka doniranjeto e rabota na ego.. Site pisuvaat kako donirale.. Kolku se humani i dobri.. Polni razbiranje za tugjata maka.. Zboruvam za vakvi i slicni forumi i temi.. Ama.. Jas od taa humanost ne vidov ni h.. Osven edna zena koja mi prati alista za decava.. I eden gospodin koj paricno donirase.. Sekoja cest.. Respekt od mene za takvite lugje... Retki se onie sto ne te poznavaat a sakaat da pomognat.. Zatoa moe mislenje deka sve e samo dobra reklama... Sekoja cest na isklucoci... I ne se slozuvam so mislenjeto deka e uvreda za onoj na koj mu pomagas.. Jas za moite deca se bi napravila.. Nisto ne mi e ispod cast.. Toa e samo los period koga treba da se sredat nekoi raboti za da mozes da izlezes od situacijata vo koja se naogjas vo momentot.. Ne ocekuvam nitu mislam nekoj cek zivot da mi pomaga i da cekam od nekogo.. Jas se boram za svoite deca.. Najmalku sto moze da napravi edna majka.. Ako jas padnam vo depresija i se zatvoram vo edna soba bez da napravam bilo sto.. Dali toa ke me napravi dobra majka..? Izlegov od temata.. Humanitarni akcii po forumi.. Samo za da se napise nesto i da se dobijat poeni... Sekoja cest na isklucoci.. Povtoruvam respekt.. Od mene.. No mnogu malku se...

Овде можеби се малку, но има други форуми, кои не се за рекла-казала туку се малку по стручни и каде, за чудо, има посовесни и похумани луѓе. За повеќето од нив нема ни да се дознае дека воопшто донирале.

Ke sakas li te molam da mi kazes koi se tie drugi forumi osven Donacii kade bi mozela da ja vidam taa humanost na delo..? Za sreka ima i ovde humani bas deneska vidov humanost na delo od edna humana zena na forumov.. Jas bi sakala da go zapoznam onoj sto donira i licno da mu zablagodaram.. Mada edno fala e nisto vo sporedba so srekata na edno dete..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom