Христијан тодороски фан клуб.

• Креатор на темата Креатор на темата Kikofanclub
  • Време на започнување Време на започнување
и јас се имам регистрирано...
сите сакаме леб без мотика :)
сум бил...по инсистирање на една женска...не смеев да ја одбијам......инаку не би го ставил ни овци да чува

Абе на овој Кристијан овца да му нацрташ на лист хартија он ке ја изгуби, а камо ли да му дадеш цело стадо да чува.
--- надополнето: Jun 27, 2011 4:17 PM ---
ti si poglup od mene i prost. za forumov da kazam forumov e aut korpa cao :)

"Za forumov da kazam forumov e aut korpa cao" Ахахахахахахахахаххаах а ја тебе да те прашам ти болницата бардовци знаеш кај е? ;) Од тие таквите како тебе ке пропаднеме, ке ни се доупропасти државава ;)

Гледам сеуште си на форумов нели корпа аут чао.... Наместо да го бркаш Кристијан да ти даде афтограм ти тука седиш, абе ајде си губиш време со Кајгана, пушти си пекол и рај и форумов отерај у корпа аут чао ;)

Гледам сеуште си на форумов нели корпа аут чао.... Наместо да го бркаш Кристијан да ти даде афтограм ти тука седиш, абе ајде си губиш време со Кајгана, пушти си пекол и рај и форумов отерај у корпа аут чао ;)
па пушта шпион да види шо се лафи за него....
оу јесссссс

Овој му е најпаметниот а чекај да ги видиш другите шпиони :)

Ако ова му е најдобриот нека си земе столче и конопче и нека бара некое повиско дрво додека у позадина иде песната пекол и рај од Кристијан тодоровски.....
--- надополнето: Jun 27, 2011 6:23 PM ---
тодороски бил да му се невиди :)

e sega e stvarno caooooo pozzzzzz do site glupaci na forum hahahaha :);)

решил Kikofanclub да си отвори ново профилче...пошо не го шајкарат од другото.......па сеа стана безименко....
e sega e stvarno caooooo pozzzzzz do site glupaci na forum hahahaha :);)
уште си тука? нели реши да си заминеш? човече сфати....ко че имаш некоја песна плус на репертоар....може и да бидеш во музика...засеа си во ЧДА....а во чда..се сеири и игри,,,сеа дали е сеир или игра.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom