Хотел 626

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Едино тоа на почеток со сликањето ме штрекна......тапа е натака

Едино тоа на почеток со сликањето ме штрекна......тапа е натака

Само што сакав да го напишам ова.На почеток со сликањето е зверско мислев натака дека ке е уште пострашна ама ....ме разочара.Иначе у глобала играта е ок.Интересна е.

Abe me iznervira toa devoj4eto so se razbuduva nemozev da ja pominam i ja iskluciv.Ama toa so slikanjeto e zversko

eheee koga ja igrav igrava... Mn e jaka kako i da e:D

ај бе не е којзнае што... сум играл 10 пати пострашни.. цела багра со другариве се се***ме у гаќи ебате !!!!!!!!!!!!!11:kesa:

Баш прееска со друштво се заправивме муабет за игри, и ја спомнаа оваа како најстрашна што ја играле (јас лично првпат слушам за играва). Била актуелна пред 10 години а и темава датира од тогаш. Сега ги читам коментариве, скоро 80 или 90% се сереле на чудово... има ли уште некој да сподели мислење за играва? уште ли се игра или толку и беше векот?:icon_mrgr:

Баш прееска со друштво се заправивме муабет за игри, и ја спомнаа оваа како најстрашна што ја играле (јас лично првпат слушам за играва). Била актуелна пред 10 години а и темава датира од тогаш. Сега ги читам коментариве, скоро 80 или 90% се сереле на чудово... има ли уште некој да сподели мислење за играва? уште ли се игра или толку и беше векот?:icon_mrgr:
Не е голема игра, језива е ако ја играш со слушалки. 3-4 соби се 10 минути трае цела игра. Пробај ја. Порано знам за дење да ја играш го мењаваме саатот на компјутерот.

Не е голема игра, језива е ако ја играш со слушалки. 3-4 соби се 10 минути трае цела игра. Пробај ја. Порано знам за дење да ја играш го мењаваме саатот на компјутерот.

Играва веќе неможеш никаде да ја играш, едино што можеш е да гледаш гејмплејите на youtube :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom