ХИВ/СИДА

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Хммммм,не се разбираме очигледно.
Нема ХИВ вирус ме разбираш,тоа е SV-40 вирус од мајмуните во централна африка кој има мутирано со помош на други вируси и бактерии и човек заболува од болест наречена СИДА,тотален недостаток на имунитет и заболуваш од еден куп болести,поќнувајќи од туберколоза па до господ знае што.
Нема ХИВ вирус.

А зошто би вбризгал крв во мене бога ти?
Од Полио вакцините е раширен вирусот на СИДА болеста,од причина што вакцините за Полио се правени на мајмунски бубрези и потоа е раширен мајмунскиот вирус низ луѓето,секако мутиран.

Хммммм,не се разбираме очигледно.
Нема ХИВ вирус ме разбираш,тоа е SV-40 вирус од мајмуните во централна африка кој има мутирано со помош на други вируси и бактерии и човек заболува од болест наречена СИДА,тотален недостаток на имунитет и заболуваш од еден куп болести,поќнувајќи од туберколоза па до господ знае што.
Нема ХИВ вирус.

А зошто би вбризгал крв во мене бога ти?
Од Полио вакцините е раширен вирусот на СИДА болеста,од причина што вакцините за Полио се правени на мајмунски бубрези и потоа е раширен мајмунскиот вирус низ луѓето,секако мутиран.
Тоа со SV40 е нешто друго. Стара ти е теоријата.

Пријателе земи прочитај,види најразлични мислења и донеси заклучок потоа,нема стара или нова теорија туку само точна и погрешна.
Еве ти една водилка и почни од ова.
http://www.youtube.com/watch?v=mxAmH7Dakes

Пријателе земи прочитај,види најразлични мислења и донеси заклучок потоа,нема стара или нова теорија туку само точна и погрешна.
Еве ти една водилка и почни од ова.
http://www.youtube.com/watch?v=mxAmH7Dakes
Ова е булшит. Како меша работи, па тоа е чудо. Само не знам кој купува од тој лекот негов, што е практично МЕД со корења.
Па уште и вели цигарите биле здравје. ШТО? Ги обложувале дишните патишта и бла бла... Да, да и тоа се вика воспаление.
Се на се, површно и недоволно познавање на медицината.

Се декомпонирал вирусот, од ХИВ во зостер. Како се декомпонирал бре?????? Вирусот бил составен од чума, инфлуенца и варичела????
Нешто слушнал и не дослушнал.

Неколку пати спомна работи кои тој прв ги пронашол ама му ги украле. Параноја?
Не даде никаков доказ за ништо, никакво истражување. Кога се договорал за истражување во Лондон, му велеле да се согласи да има дава Талидомид. Глупости.

Не е булшит ова од Тодор Јовановиќ.
Имаш тамо на почеток од видеото негови квалификации и достигнувања и кај се има работено како стручно лице и тоа не е за фрлање и едноставно да го наречеш булшит.
И не заборавај дека видеото е неврзан разговор со најобичен човек,така и се поставува тамо.

Ова е булшит. Како меша работи, па тоа е чудо. Само не знам кој купува од тој лекот негов, што е практично МЕД со корења.
Па уште и вели цигарите биле здравје. ШТО? Ги обложувале дишните патишта и бла бла... Да, да и тоа се вика воспаление.
Се на се, површно и недоволно познавање на медицината.

Се декомпонирал вирусот, од ХИВ во зостер. Како се декомпонирал бре?????? Вирусот бил составен од чума, инфлуенца и варичела????
Нешто слушнал и не дослушнал.

Неколку пати спомна работи кои тој прв ги пронашол ама му ги украле. Параноја?
Не даде никаков доказ за ништо, никакво истражување. Кога се договорал за истражување во Лондон, му велеле да се согласи да има дава Талидомид. Глупости.
Читај малку па после суди. Лековите за СИДА го ослабуваат имунитетот, зошто човек пред да дознае дека има СИДА е совршено здрав ? Инаку Тодор Јованоиќ го има излечено секој негов пациент. Го даде лекот до светска здраствена организација , но му го одбија, не сакаат да чујат. Ќе си перат пари и гајле им еhttp://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/sida.htm

Додека не се открие лек за оваа болест можеме само да се надмудруваме се разбира дека постои како и секој вирус само овој останува во организмот долго долго време .

Мислам дека веќе имаат откриено лек само чекаат да даде резултати кај сите заболени бидејќи има многу мутации па некаде е 100 % успешен а некаде делумно.

Не сум микробиолог но се надевам дека има шанса

I za rakot ima lek ama ne im se isplati, pa od sto ke ziveat lekarite ako ne ti go odogovlecuvaat lekuvanjeto i na kraj ke recat epa kasno si dosol a ustvari da ne si dosol samo od sebe ke se izlecelo teloto. Sidata e vestacki proizveden virus nema vrska voa noa pojke ima razvrat u Evropa i Amerika a poveke sida ima u Africa i Azija taka da jasno e koj znae da svati moze da procita, vojnite se pravat za da se prodava oruzjeto, bolestite se pravat za da se prodavaat lekovite.

Читај малку па после суди. Лековите за СИДА го ослабуваат имунитетот, зошто човек пред да дознае дека има СИДА е совршено здрав ? Инаку Тодор Јованоиќ го има излечено секој негов пациент. Го даде лекот до светска здраствена организација , но му го одбија, не сакаат да чујат. Ќе си перат пари и гајле им еhttp://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/sida.htm

Ова е најпознатата теза по која се водат ХИВ - негаторите. Значи викаат дека ХИВ вирусот не е воопшто опасен туку лековите се тие кои доведуваат до ослабување на имунитетот и умирање. Знаеш колку ХИВ позитивни поддржувачи на оваа терија се починати од СИДА? Побарај малце по нетот. Си се тешеле луѓето дека хив е обичен вирус и дека доколку не ги земаат лековите за сида нема ништо да им биде но безразлика на се хив вирусот преминал во задња фаза - сида и починале. Значи овие хив негатори освен што самите имаат некој ментален проблем( или утеха за нивната смртоносна заразна болест која ја носат) шират и дезинформации со нивните смешни теории за некои други хив позитивни да поверуваат во нивните бајки и да не ги користат лековите кои го успоруваат прогресот на хив вирусот и умираат многу побрзо од тие кои користат лекови.

Ова е најпознатата теза по која се водат ХИВ - негаторите. Значи викаат дека ХИВ вирусот не е воопшто опасен туку лековите се тие кои доведуваат до ослабување на имунитетот и умирање. Знаеш колку ХИВ позитивни поддржувачи на оваа терија се починати од СИДА? Побарај малце по нетот. Си се тешеле луѓето дека хив е обичен вирус и дека доколку не ги земаат лековите за сида нема ништо да им биде но безразлика на се хив вирусот преминал во задња фаза - сида и починале. Значи овие хив негатори освен што самите имаат некој ментален проблем( или утеха за нивната смртоносна заразна болест која ја носат) шират и дезинформации со нивните смешни теории за некои други хив позитивни да поверуваат во нивните бајки и да не ги користат лековите кои го успоруваат прогресот на хив вирусот и умираат многу побрзо од тие кои користат лекови.
Офлеле човеку, незнаеш многу работи. И јас бев како тебе .И јас бев МАГАРЕ на опшеството. Дознај оние што не ги пиеле лековите како се хранеле будало. Дај аргумент. Лесно е да кажеш за некого дека е ментално болен, но ти не си помалку однего. Сидата се лечи на тој начин што се преминува на здрава храна, се врши детоксикација и потоа организмот си создава имунитет, сега многу зависи од тоа во која фаза бил напренат вирусот.Ако човек пред умирање решил да остави лекови имунитетот не е семоќен. Човечкото тело може да се бори против овие автоимуни болести.Ова го покажале многу врвни доктори. А ти можеш да им веруваш на медиумите и да бидеш магаре колку сакаш.Само немаш право да судиш кога не знаеш/ЗАСРАМИ СЕ

Офлеле човеку, незнаеш многу работи. И јас бев како тебе .И јас бев МАГАРЕ на опшеството. Дознај оние што не ги пиеле лековите како се хранеле будало. Дај аргумент. Лесно е да кажеш за некого дека е ментално болен, но ти не си помалку однего. Сидата се лечи на тој начин што се преминува на здрава храна, се врши детоксикација и потоа организмот си создава имунитет, сега многу зависи од тоа во која фаза бил напренат вирусот.Ако човек пред умирање решил да остави лекови имунитетот не е семоќен. Човечкото тело може да се бори против овие автоимуни болести.Ова го покажале многу врвни доктори. А ти можеш да им веруваш на медиумите и да бидеш магаре колку сакаш.Само немаш право да судиш кога не знаеш/ЗАСРАМИ СЕ
Дај еден пример од тие доктори.

ХИВ не е автоимуна болест туку вирус. Се гледа колку знаеш.
ХИВ вирусот и неговото преминување во последна фаза наречено СИДА нажалост не може да се излечи со здрава храна. Сите би биле среќни кога тоа би било возможно, дај боже да е така ама за жал не е. Јас ја зборам реалноста. Секако дека инфицираните со хив вирусот треба да конзумираат здрава храна, да откажат пороци и да ги користат лековите за успорување на напредокот на хив во организмот. Но комплетно да се олечи со храна за жал не е можно. Како и да е, научниците се се поблиску до наоѓање на лекот и енормно големи средства се користат за да се пронајде истиот.

Нити СИДА-та нити ХИВ не е автоимуна болест(хив не е ни болест, си пишува шо е ама ајде). И не се лечи со здрава исхрана. Со здрава исхрана се лечат болести и состојби предизвикани од нездрава исхрана.
1. Студија за успешноста на лекот на докторот, истат ревидирана и потврдена од независна установа, организација или институција
2. Има начин за лечење ХИВ/СИДА, само што е доста скап и краткорочните и среднорочните ризици се доста високи(Long-term non-progressors bone marrow transplant )

Дај еден пример од тие доктори.
Д-р Велков, д-р Петровишќ, д-р Тодоровиќ d-r ROSO,D-R Anite Petek-dim, d-r Michael Vogt ., Еве неколку. Јас пред некое време ми открија болест ретка која наводно сум ја имал од раѓање и ми рекоа дека немаат успех, не ми гарантираат ништо. Ми дадоа лекови за цел живот и за 2 мессеци пиење јас добив пареза на јазик,рака и дробови. Ми рекоа дека нема врска со болеста,демек сум имал две болести истовремено. Ги оставив лековите и за една недела почнав да го движам јазикот.Сега ми е се подобро и подобро

--- надополнето: 21 март 2012 во 18:07 ---
Нити СИДА-та нити ХИВ не е автоимуна болест(хив не е ни болест, си пишува шо е ама ајде). И не се лечи со здрава исхрана. Со здрава исхрана се лечат болести и состојби предизвикани од нездрава исхрана.
1. Студија за успешноста на лекот на докторот, истат ревидирана и потврдена од независна установа, организација или институција
2. Има начин за лечење ХИВ/СИДА, само што е доста скап и краткорочните и среднорочните ризици се доста високи(Long-term non-progressors bone marrow transplant )
тие институции го создадоа вирусот

тие институции го создадоа вирусот​
Дај од други , неутрални.
Дај ,ако треба студии или студија од позитивно-пристрасен извор, не мора цела, еден линк.

Да не ти ја уништам надежта, веројатно се чувствуваш подобро поради детоксикацијата на организмот, краткотрајна состојба е тоа. Ако си правилно дијагностициран, по падот на концентрацијата на лекот во организмот, очекувај забрзано да се развива болеста.
Се најдобро и памет во глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom