Хируршко остранување младеж (бемка)

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, не е ништо страшно ако се отстрани бемка хирушки или ласерски?Гледам некои тука пишувале дека ги е страв но бидејки е тоа проверено не знам од каде тој страв, бидејки имам и јас неколку па се мислам...:smir:

Дај стварно некој што имал ваква процедура нека напише ако може кај му била изведена и од прилика колку чини.

И јас се мислам за отстранување една бемка што на живци ми оди од мал, ако може некој нека пише за да знам каде да се обратам.

Дај стварно некој што имал ваква процедура нека напише ако може кај му била изведена и од прилика колку чини.

И јас се мислам за отстранување една бемка што на живци ми оди од мал, ако може некој нека пише за да знам каде да се обратам.

Отстранување на бемки се прави на клиниката за пластична и реконструктивна хирургија во државна. Процедурата се изведува во амбуланта, нема потреба од лежење во болница. Цените со новиот ценовник не ги знам, а и треба да провериш дали ќе ти биде покриено од осигурување (збори со матичниот доктор). Тие зафати најдобро ги прави професор Џокиќ, ако успееш да стигнеш до него (прилично е познат и има секогаш навала од пациенти), нема воопшто ни лузничка да ти се познава, и плус има многу лесна рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom