Gandradelic
Banderash
Za site madafakeri shto slushaat vistinski RAP!!!
Vo ovoj sluchaj go prezentiram mojot chovek Necro!!!
Vo ovoj sluchaj go prezentiram mojot chovek Necro!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Gandradelic brat sfativme deka se razbirash od hard kor hip hop, okej e.
Abe go sllusha nekoj kaj nas Drake, onaka ozbillno? Chovekot e fenomen. Chisto me zanima poshto ne sum prochitall ili sllushnall nekoj komentar za nego.
@Gandradelic brat sfativme deka se razbirash od hard kor hip hop, okej e.
Abe go sllusha nekoj kaj nas Drake, onaka ozbillno? Chovekot e fenomen. Chisto me zanima poshto ne sum prochitall ili sllushnall nekoj komentar za nego.
ти ова сериозно? Човекот е далеку од феномен
Уште дрејк е феномен? Ма немој да... Кили meme.Постот над тебе содржи добри албуми кои своевремено биле феномени, сега се веќе класика.
друго
малку по стара школа тврд звук
уште мнооооооооооогу други.
@Gandradelic
би додал уште нешто во листата, али нека остани така, доволно е добра за, да кажеме стара школа рапој. ОК, неам против. Има многу по нови далеку поусовршени артисти сепак, нив никој не ги спомнува пошо нели, строго хц ова она така?
Run DMC, Public Enemy, Black Sheep, Onyx... стај ги таму, ќе се најдат (и ѕирни го спојлерот, ќе ти се свиѓа)![]()
Strikno tvrda repchuga druzhe.
Nema tolku potencijal stranava za da go izdrzhi celiot matrijal.
Run , Public , Onyx , Das , Nwa , Mop .... se u sklop natake si znaesh kako ide.
Kje chujam shtom dojdam pri PC domashno.
Blagodaram!
Nope, не си ти за темава... кој црни џеј зи... ова да, црн е .
Jay Z е overall земено број 1 на рап сцената, активен е версатилен и динамичен, и константен негде повеќе од 20 години со платинум албуми кои се и релативен репер за колкава величина од рапер е, а Reasonable Doubt од 96та е еден од топ 10 албуми all time. Тоа што е настрана биснисмен не го мешај и спинувај дека музиката му е у втор план, да беше така немаше да продуцира и вади албуми до денешен ден. Којзнае колку рапери кои беа на некое ниво до 00та имаа огромен пад на кариерите поради тоа што не беа доволно креативни и талентирани да излезат од underground сцената. Пионерите на бум бапот кои ги напиша не се споредуваат со Jay Z, немаат доволна версатилност за да влезат у негова категорија и да земат примат.@thisisnoizy знам да сум игнорант, ама и да стојам на ставот. Indeed, џеј зи ти е overrated. Сум го слушал и знам. Некој што изменил нешто во 90тите според мене се Das EFX, Black Sheep, House Of Pain, зошто никој не го ни спомна The Teacher- KRS One. Urban Thermo Dynamics (почеток на кариера на Mos Def) едни од пионерите на boom bap рапот. Па после тоа и Jedi Mind Tricks и цела таа екипа.