После една недела прекинав да го пијам и без лекови си помогнав.И ти помогна/помага ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После една недела прекинав да го пијам и без лекови си помогнав.И ти помогна/помага ова?
Мене ми ги дадоа уште пред месец али два дена ги пиев, многу ми се спиеше. Па сега се мислам дали да пробам со лекови пак ама овој пат како што треба..После една недела прекинав да го пијам и без лекови си помогнав.
Не сум лекар али ја би ти препорачал без лекови да си го решиш проблемот...пошто лековите само го одолвлекуваат .Мене ми ги дадоа уште пред месец али два дена ги пиев, многу ми се спиеше. Па сега се мислам дали да пробам со лекови пак ама овој пат како што треба..
Ако имаш редовни напади на паника - а не ги пиеш - можно е да се повторат.. па ти си знаеш.После една недела прекинав да го пијам и без лекови си помогнав.
Се исплати и тоа како. Прашај ја девојка ти.Здраво , да ве прашам дали некогаш сте земале Хелекс и какви се вашите искуства со него. Дали има некој несакани дејствија и дали се исплати да се пие. Ми го препишаа лекот да го пијам кога ќе почуствувам потреба или па еден месец по две на ден.
kolku sto znam jas tija apcinja gi prepisuvaat za lugje sto imaat visok pretisok za da odat pocesto da mocaat
mislam deka ne sum greska![]()
Јас имам пиено Хелекс апчиња и тоа најчесто ако нешто си напнат или несигурен во нешто, те опуштаат и развеселуваат.
Ако сакаш нешто појако од Хелекс, земи си РИСПЕРИДОН апчиња, напиј се едно и цел ден ќе бидеш мртов ладен за се, до тој степен ако некој се убива пред твои очи![]()