Хелекс

• Креатор на темата Креатор на темата Мезнаеш
  • Време на започнување Време на започнување
После една недела прекинав да го пијам и без лекови си помогнав.
Мене ми ги дадоа уште пред месец али два дена ги пиев, многу ми се спиеше. Па сега се мислам дали да пробам со лекови пак ама овој пат како што треба..

Мене ми ги дадоа уште пред месец али два дена ги пиев, многу ми се спиеше. Па сега се мислам дали да пробам со лекови пак ама овој пат како што треба..
Не сум лекар али ја би ти препорачал без лекови да си го решиш проблемот...пошто лековите само го одолвлекуваат .
Ти си знаеш најдобро.

Иначе ја тие неколку дена дур ги пиев немав никакви нуспоследици како поспаност итн..ептен мала доза ми беше дадена.

После една недела прекинав да го пијам и без лекови си помогнав.
Ако имаш редовни напади на паника - а не ги пиеш - можно е да се повторат.. па ти си знаеш.
Ако ги пиеш ради анксиозност - можеш да ги прекинеш ако негативната енергија корисно ја пренасочиш..
Инаку за привремени состојби на нервоза, афект, и за смирување, напади на паника се одлични..
Точно е дека ствараат зависност но само после 6 месеци РЕДОВНО пиење и голема доза..
Ама затоа се привремено пијат до месец - два па пауза и со помала доза.

Здраво , да ве прашам дали некогаш сте земале Хелекс и какви се вашите искуства со него. Дали има некој несакани дејствија и дали се исплати да се пие. Ми го препишаа лекот да го пијам кога ќе почуствувам потреба или па еден месец по две на ден.
Се исплати и тоа како. Прашај ја девојка ти.

Кога сум нервозен ако украдам од на мајка ми хелексот ќе ми помогне?

Јас ки пијам одвреме на време и мене ми делуваат супер... Обично ги пиам насабајле бидејќи тогаш имам најголеми проблеми... За алкохолот, ако планирам да пијам истата ден кога сум се напил хелекс, гледам скоро секогаш да има поминато околу 12 саати па да се напијам алкохол. Мене ми помагаат многу и ме прават посигурен.

Јас имам пиено Хелекс апчиња и тоа најчесто ако нешто си напнат или несигурен во нешто, те опуштаат и развеселуваат.

Ако сакаш нешто појако од Хелекс, земи си РИСПЕРИДОН апчиња, напиј се едно и цел ден ќе бидеш мртов ладен за се, до тој степен ако некој се убива пред твои очи:D

По последно време сум многу напнат и бесен. И имам големи главоболки. Матичната ми препиша Хелекс 2 пати по 25мг, ама по цел ден ми се спие. Што да правам?

kolku sto znam jas tija apcinja gi prepisuvaat za lugje sto imaat visok pretisok za da odat pocesto da mocaat :)
mislam deka ne sum greska :)

Сигурно мислиш на Enap H ,хелекс не е за срцево болни туку душевно болни :)

Јас имам пиено Хелекс апчиња и тоа најчесто ако нешто си напнат или несигурен во нешто, те опуштаат и развеселуваат.

Ако сакаш нешто појако од Хелекс, земи си РИСПЕРИДОН апчиња, напиј се едно и цел ден ќе бидеш мртов ладен за се, до тој степен ако некој се убива пред твои очи:D

А ако сакаш нешто појако од Рисперидон земи си хероинче цел ден ич цеф нема да те боли (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom