tha CaspeR
NV.mk
Дечки, да ве прашам - можам со LT 2.0 да се конектирам на Live?
Го направив апдејтот од Max Payne 3, но кога пробав да се конектирам ми бараше уште некој системски апдејт.
Игра некој од вас со LT 2.0 онлајн?
Банираат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, да ве прашам - можам со LT 2.0 да се конектирам на Live?
Го направив апдејтот од Max Payne 3, но кога пробав да се конектирам ми бараше уште некој системски апдејт.
Игра некој од вас со LT 2.0 онлајн?
Zdravo na site,
Samo edno prasanje....
Dali da se pravi noviot update sto go nudi XBOX. Za da igram onlin e mi bara da napravam update.
Dali ke prodolzam da igram piratski igri online/?
Fala
БанираатМожеш да се заебеш, неможам точно да ти кажам пошто не се ставав пред да апдејтувам на 3.0 ама знам луѓе што ги банираа
јебига, педери до јаја..Најнова епизода од You know what's bullshit од Microsoft.
Сите на темава, порано или подоцна, сте регистрирале јузер на Xbox Live и сте добиле гратис месец дена како проба. Порано, беше тешко зашто бараа валидна адреса, телефонски број и слично, но сепак се решаваше ако запнете.
Но, не знам точно од кога, за бесплатен месечен trial кој доаѓа со конзолата - треба да ја внесете и вашата кредитна картичка или PayPal. Ова вчера го искусив, кога на нов xbox креирав јузер и испадна дека бесплатното...не е веќе бесплатно.
Додека Сони гледа да дава повеќе за парите и бесплатен онлајн гејминг, овие морониве се однесуваат бетер од цигани, абе да можат до денар да те исцедат, ќе го направат тоа.
Компанија без никаков морален осет, еби си ги муштериите дур они не се бунат за тоа.
Навистина, имам Xbox, но како компанија нивните тактики ги мразам од дното на душата.
Безбедно е да го направиш апдејтот, односно нема да ти го сјебе двд-ромот и да не можеш да играш пиратски игри.
Е сега, тоа не значи дека нема да добиеш бан по некое време, зашто сеуште е нов апдејтот и не се знае дали има скриени финти за банирање.![]()
Eј мац најдов на интернет за 10 евра нешто ко CK3 Probe и CK3 мини во едно за 10 евра. Јас го нарачав и се надевам ќе ми стигне за 2 недели (плус некои кабли зашто немам PC него само лаптопи) ако си заинтересиран можеш да го видиш овде. Вака нема да треба да даваш 1000ка за секој апдејт него можеш сам да си го правишНего, да ви кажам да не апдејтирате Live ако имате LT 2.0+.
Све е океј, ама поновиве игри не ги пушта, Unsupported Content - па мора финта да правите после, да пуштите инсталација на играта, па cancel, па да ја пуштите играта за да проработи.![]()
Eј мац најдов на интернет за 10 евра нешто ко CK3 Probe и CK3 мини во едно за 10 евра. Јас го нарачав и се надевам ќе ми стигне за 2 недели (плус некои кабли зашто немам PC него само лаптопи) ако си заинтересиран можеш да го видиш овде. Вака нема да треба да даваш 1000ка за секој апдејт него можеш сам да си го правиш
Чудно... Види www.focalprice.com или ru.focalprice.com дали ќе ти отвори (SKU: GX0077X). Имаат достава беспари низ цел свет (исто ко DX) само ти треба PaypalНе ми ја отвара страната, ако го нарачам би ми стигнал ли во МК?
Ова го може со сите LT флешови или само со LT 2.0+ ?Него, да ви кажам да не апдејтирате Live ако имате LT 2.0+.
Све е океј, ама поновиве игри не ги пушта, Unsupported Content - па мора финта да правите после, да пуштите инсталација на играта, па cancel, па да ја пуштите играта за да проработи.![]()
Ова го може со сите LT флешови или само со LT 2.0+ ?
Ееј ќе ја пробам финтава, фалаНа мојот LT 2.0 на форца работи финтава, ама само кога го палам Xbox-от, прво пуштам Install, па Cancel, па ја палам.
Ако предтоа сум играл нешто не бива.![]()