Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Cabelas се игра само со специјална пушка, така да не можеш ти да ја играш пиратската. :)

Торентот преку ABGX иде за SS (односно stealth patch), нема потреба ти да ги проаѓаш.
ок за хот прс ми беше ама појке не ни пробувам да заебам цд ке го однесам некој ден кај драган да го флешуват на 2.0 и да средам со тоа ама и овај двд драјвот ме ебават тешко ми факјат игрите клавам цд без да пробат да ја вртит во хбох кажува опен трај и му најдов финта ке го затворам двд драјвот без цд после го отварам му клавам цд и го чита која му е маката незнам и до кога ке тера така.

Јас имам едно просто прашање: ако новите игри се 8,5 гб а двд дл е 8,3, нема ли некои нови двд дл да има или некое нормално решение за да се изреже целата игра?

Јас имам едно просто прашање: ако новите игри се 8,5 гб а двд дл е 8,3, нема ли некои нови двд дл да има или некое нормално решение за да се изреже целата игра?

Нови дуал-леери нема, има фирмвер за одредени режачи. Твојот режач дома кога ти е купен, годинава или пред 2-3 години?

fe9ae03f21a64b8d67ac0b16a0e08161d7818a72Front.jpg

Ја има веќе по торенти.​

Што ќе беше ова еј, неможам да ги доспуштам игриве

fe9ae03f21a64b8d67ac0b16a0e08161d7818a72Front.jpg

Ја има веќе по торенти.​

Јао неможе здив чоек да земе од игриве :)

Него дај некој нека пушти линк да пробам да го сјебам мојот двд режач дали ќе може 100% да реже :)

Јао неможе здив чоек да земе од игриве :)

Него дај некој нека пушти линк да пробам да го сјебам мојот двд режач дали ќе може 100% да реже :)

Чим не е над 8 гига режи слободно.
--- надополнето: Nov 11, 2011 12:52 AM ---
aww била над 8 гига :)

Кај се продава Xbox 4g Некористен во скопје и која е цената ? ако знаете пратете ми линк

t8443.haloenvolved360.jpg

Излезе по торенти и оваа, ќе ја пробам искрено. Ќе биде интересно со кинектот, и тоа да видиш како излгедала порано :)

Ја почињам Assasins Creed :cool:
--- надополнето: Nov 12, 2011 3:01 AM ---
прв впечаток: Иста графика, гејмплеј, звук, само нова приказна (продожение де). Значи си тераат на стара слава ко CoD MW3 и повеќето други игри кои излегоа....

Ја почињам Assasins Creed :cool:
--- надополнето: Nov 12, 2011 3:01 AM ---
прв впечаток: Иста графика, гејмплеј, звук, само нова приказна (продожение де). Значи си тераат на стара слава ко CoD MW3 и повеќето други игри кои излегоа....

Тоа е одлично, нема да ја играме.

Битно најавија дека ќе има продолжение 2012 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom