Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Protiv kogo igrav?

Deckoto me tepase 3-0 prvata i 1-0 vtorata igra. Moram da napomenam deka epten brzo igrase :)

A da ve prasam, vie igrate Fifa11 aktivno ili mene ednostavno ne me biva? :)
protiv mene :) Man Utd. 3-0 Barca, Lyon 1-0 Barca... nemozi da se reci aktivno ama e edna od igrite so gi igram najmnogu :)
sovet za da stanis podobar, namesti si na Legendary i igraj career mode so nekoja slaba ekipa i sakal nejkel od nervi ke se podobris :D

protiv mene :) Man Utd. 3-0 Barca, Lyon 1-0 Barca... nemozi da se reci aktivno ama e edna od igrite so gi igram najmnogu :)
sovet za da stanis podobar, namesti si na Legendary i igraj career mode so nekoja slaba ekipa i sakal nejkel od nervi ke se podobris :D

Ne be, sea dur mi e trajalot malce da ja igram, i pak xbox-ot ke go zaboravam nekade :)

Sea da ne recam deka neam igrano ic, ama maksimum dosea imam izigrano 5-10 natprevari na semi-pro :)

Mene interesno mi e Create Player, i tolku :D

Ama na vremeto igrav mnogu FIFA 2004 LAN na PC, i onaka epten mi zalice kako igrav togas, brzo i so mnogu "through pass".

A i formacijava protiv lion mi bese... deka predhodno ne mozev so krilata da ti vlezam vo sesnaesetnik, probav niz sredina site gi mestev :)

Dobar si be, od DONEV mnogu podobar a od mene uste tolku poveke.

Ne be, sea dur mi e trajalot malce da ja igram, i pak xbox-ot ke go zaboravam nekade :)

Sea da ne recam deka neam igrano ic, ama maksimum dosea imam izigrano 5-10 natprevari na semi-pro :)

Mene interesno mi e Create Player, i tolku :D

Ama na vremeto igrav mnogu FIFA 2004 LAN na PC, i onaka epten mi zalice kako igrav togas, brzo i so mnogu "through pass".

A i formacijava protiv lion mi bese... deka predhodno ne mozev so krilata da ti vlezam vo sesnaesetnik, probav niz sredina site gi mestev :)

Dobar si be, od DONEV mnogu podobar a od mene uste tolku poveke.

treba dur imame trail period neso liga,turnir da naprajme na fifa ili so bilo site clenovi i da izigrame nekoj dobri utakmici..ili 2 na 2 :D

your gamer profile does not have the correct permissions

Sto znaci ova sea? Ne ke mozam da gi demoliram DONEV i Finally? :pos: :pos:

Imam uste 5 dena trial za fifata...Daj kazejte sto e fintava.

your gamer profile does not have the correct permissions

Sto znaci ova sea? Ne ke mozam da gi demoliram DONEV i Finally? :pos: :pos:

Imam uste 5 dena trial za fifata...Daj kazejte sto e fintava.
bas dobro ti trgna haha :D

P.S. a dali go aktivira 7 dnevniot trajl period sto go dobivas so prvoto vleguvanje online na fifa?

Da da, go aktivirav ama nisto. Aj sea ke ti pustam invite, izglea so friends moze da igram ama toa Ranking Match ne moze.

ОМГ сум имал еден месец gold trial неискористен, требало да се направи нов акаунт за да ми го отклучи
Аднете ме
Woofzyy

Кој друг игра на лајф? Јас направив уште еден профил, и имам еден месец сега. Највеќе ја играм Black Ops.

--- надополнето ---

Кој планира да зима Кинект?
Јас сигурно ќе зимам, само незнам дали да земам сега или да почекам. Сега и така нема добри игри.

Кој друг игра на лајф? Јас направив уште еден профил, и имам еден месец сега. Највеќе ја играм Black Ops.

--- надополнето ---

Јас сигурно ќе зимам, само незнам дали да земам сега или да почекам. Сега и така нема добри игри.

Ако си планирал да земеш веќе, земи го сега. Мање-битно за игрите, кога нели и така си наумил да земеш....

За цената, не верувам дека ќе падне во нареднава година, а попустот прво ќе биде со нови конзоли, па тек потоа ако спуштат на самиот уред...

--- надополнето ---

Јас ќе го порачувам од сендит сеа за неколку дена, па што како и за колку време стигнало ќе ви кажам :).

Околу 9000 денари се наоѓа сега, на ебај ќе биде далеку поефтино но мора да чекаме изгледа да поминат празнициве сите се со цена 199$, сигурен сум дека после нова година ќе паднат на 149$ (оригиналната цена) а за Black Friday Мајкрософт го дадед и првиот попуст за Кинект и се продаваше за 139$ а хбох слим со 4 гига и кинект заедно за 199$. Штета што не доставуваат до Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom