Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде малце помош ќе ве молам, ги читав последниве дваестина страни ама некои работи не ми се јасни. Се пишманам меѓу ПС3 и хбокс и читам со ПС3 има поише заебанции околу хакување и користење на кракнати игри. Каква е моментална ситуација со хбоксот околу хакнувањето (читам и они воведувале некоја заштита)? Може ли да се игра онлајн и на хакната конзола? Може ли да се играат и кракнати и оригинални игри? Кои се вашите искуства?
Фала ви однапред !

Ајде малце помош ќе ве молам, ги читав последниве дваестина страни ама некои работи не ми се јасни. Се пишманам меѓу ПС3 и хбокс и читам со ПС3 има поише заебанции околу хакување и користење на кракнати игри. Каква е моментална ситуација со хбоксот околу хакнувањето (читам и они воведувале некоја заштита)? Може ли да се игра онлајн и на хакната конзола? Може ли да се играат и кракнати и оригинални игри? Кои се вашите искуства?
Фала ви однапред !
Ако играш офлајн дефинитивно подобро ти е хбох а истото важи и за онлајн само што на тоа треба да надоврзеш хбох лајв картица 1 годишна кошта 60 евра и може да се земе кај драган.. И прилично на секој апдејт ќе треба да правиш рефлешување (практично на секој 2-3 месеци ќе треба да го носиш кај драган на рефлешување) . За пс3 знам дека е многу по комплицирано а + мислам дека само оригиналки смееш да играш на интернет. Конзола без мултипејер на лајв или псн е како жена без цицки... :D

320? Јас мислев 250 гига се тие, да не си смешал нешто со ПС3? :)

Иначе честито, прав избор за во МК и пиратски игри.

Mozebi malku off-topic prasanje, ama dali koga i za ps3 bi mozelo da igras piratki lesno i ednostavno kako i so xbox360, bi go kupel sonito?

Има и 320. Завчера купив уште еден xbox со кинект и се комплет со 320 гига ХДД, пошто само таков имаше...

Фала @Mac)) поубав да си купиш ;) , инаку имаше 4ки и 320ки , 250 немаше , се е ОК едино што моментално неможе да се игра оnline, се надевам дека до Нова Година ќе се најде решение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom