- Член од
- 26 јуни 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
MSG4 i KILLZONE 2 se edinstvenata pricina za koja treba da se potrosi 500 evra i da se kupi PS3 ??? Mislam deka toa od ekonomska gledna tocka ne e nimalku isplatlivo, makar i imale pari da kupuvame samo orginali... Mojot PS3 e prviot koj e vnesen na cel balkan od togas do sega imam kupeno samo 7 igri, inace toa togas bese pred 2 ipol godini... Ne e deka nemam pari, tuku nema sto da se kupi se ostanato go dobivas za 200 denari so istata grafika i gameplay.Најдобрите игри? Мех... за тебе ако најдобрата игра е Halo или Gears of War, за мене е Мetal Gear Solid 4 и Killzone 2. Не можеш ти да кажуваш за секого.
A deka za nekogo ova e podobro od ona e tocno, tuka nema zosto da se diskutira, no treba da znaes deka XBOX 360 e dominantna konzola od prviot den na nejzinoto izleguvanje i ke ostane taka zatoa sto napravija nekolku pametni potezi koi Sony gi previde totalno. Zatoa bese muabetot deka za sekogo e bolje XBOX 360 ne zatoa sto sakam da nametnam moe mislenje
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Ova sto go zbori Mac e mozebi tocno koga ende Square Enix ili NAMCO rece deka ke pravi multi platform na igri koi go obelezaa PS niz dekadite, nisto ne bi me iznenadilo da go vidis sledniot proekt na Hideo ekskluzivno za XBOX ili vo najmala raka multi platformАј ај, полека ќе дојдат и на Xbox тие.
Ти текнува што им направија со GTA 4?![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)