Хард Бас

• Креатор на темата Креатор на темата ~2A
  • Време на започнување Време на започнување
2

~2A

Гостин
Хард бас (Hard bass) ти е нешто слично како Харлем шејк ( Harlem Shake) само малце попристојно за разлика од харлем шејкот каде што освен клецање не прават нешто интересно. Доста веќе ми се "курчат" со шејкот, време е за Х-А-Р-Д Б-А-С! :vozbud:

Старо е ова...
Харлем Шејк највеќе личи на Хард Бас, незнам зошто го споредуваат со Гангнам стајл...

Старо е ова...
Харлем Шејк највеќе личи на Хард Бас, незнам зошто го споредуваат со Гангнам стајл...

Атомската мравка

Ми се чини и Харлем Шејк-от е постар и малце го "извитоперија" затоа што ми се чини пред некое време начекав едно видео на јутубе каде што еден црнец објаснува како се прави харлем шејк,а и не беше тазе ново видеото...

Атомската мравка

Ми се чини и Харлем Шејк-от е постар и малце го "извитоперија" затоа што ми се чини пред некое време начекав едно видео на јутубе каде што еден црнец објаснува како се прави харлем шејк,а и не беше тазе ново видеото...
Харлем Шејк е денс од 70тите нема врска тој со новиве видеа само името е земено...а хард басс еуфоријата беше пред едно 3 години...си закаснил малце

Харлем Шејк е денс од 70тите нема врска тој со новиве видеа само името е земено...а хард басс еуфоријата беше пред едно 3 години...си закаснил малце

Поентата ми беше сето видеа на кајгана од харлем-от, кое што мене малце ми е досадно.Сакав малце да сменам ама изглеа не ми успева сега за сега.

Да ви го претставам, не толку новиот стил на играње, овде не се клеца, али 1 клецање сигурно паѓа после завршетокот на целокупниот амбиенат. Помина времето на бас и шејк, време е за нешто диво и откачено, момци и девојки НЕКА ПОЧНЕ ЗАБАВАТА !

Поентата ми беше сето видеа на кајгана од харлем-от, кое што мене малце ми е досадно.Сакав малце да сменам ама изглеа не ми успева сега за сега.
Уште 2011 имаше видеа насекаде по нетов за хард бас :D малце доцниш :P

Дечкиве го усовршија Хард Бас :)

Еве и од кај нас, од Охрид поточно

Иначе касниш малу со темава, Хард Басс беше шема пред едно 2-3 години.

Back
На врв Bottom