WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
mkdpro.AceBoy напиша:
Еј кај сте бе :) Денес бев до DuskWooD да го тепаме босот :) 5 дуси , ама сите 70 лвл за 15 минути го смачкавме како мачка :)Финтата е што беше на пиратски сервер кој ке си зимиш епици,леџендере ,артифакти итн бес пари и сите ТР сетаве :) Серверот е закон.Јас на тој сервер сум нај јак роуг кој сум ја истепал сам Ониксија :) Серверот е коска само 1 истепавис и 70 лвл и одис по опрема :)

Eee, читери бе. Ако бар ќе си видиш се.

mkdpro.AceBoy напиша:
Еј кај сте бе :) Денес бев до DuskWooD да го тепаме босот :) 5 дуси , ама сите 70 лвл за 15 минути го смачкавме како мачка :)Финтата е што беше на пиратски сервер кој ке си зимиш епици,леџендере ,артифакти итн бес пари и сите ТР сетаве :) Серверот е закон.Јас на тој сервер сум нај јак роуг кој сум ја истепал сам Ониксија :) Серверот е коска само 1 истепавис и 70 лвл и одис по опрема :)
Абе ја преку ПП кажи детални информации за серверот pls :)

DaN-MaN напиша:
Абе ја преку ПП кажи детални информации за серверот pls :)

Баче јас не играм од дома :) Од Интернет играам.Ама ако ја имаш на цд на п.п одман да нема проблеми.Вечер кодум пак да го тепум босот и ќе си запишум.А кој ја има вов на п.п.

Сервер : hswow.servegame.com
И од истото место се прави акаунт.Провери па да видиш

ауууу серверов е закон убиваш еден факаш 70 одиш зимаш опрема( НЕ ЈА КУПУВАШ БИДЕЈКИ Е БЕЗПАРИ) и има многу луге,премногу

Така е .Ние секој ден одиме на Босот во ДаскВоод , Каразан со ГМс и Ониксија :) Сите да дојте и да вијте :)

na piratski server igral i bil najjak...mizi da te lazam rabotava tamu baba mi da sedni najjaka ke bidi...seto zaebano ni quest raboti ni nisto,drop rate 100% na epicite od bossove i slicno i sto se falis najjak deka si... aj sedni na retail da te vidam...i novata expanzija da izleze pak T6 nema da se naredis...taka da brat dzabe parite ti gi zemaat tamu ako igras na piraterija

имам едно прашање.
Мојот акаунт е неактивен, а на него неам ни ТБЦ...прашањето е сега ако купам ТБЦ со внесувањето на кодот ке имам бесплатен месец? или треба да си купам и гајм кард ?
brat prvo trea da si go stais trialot od tbc...ete ti 10 dena posle koa ke ti istece nadogradi na tbc i ete 1 mesec... e posle toa karticki ke kupuvas ili ako imas master poeftino e zavisi od tebe

имам еден проблем со Wow, ставам сервер во Realmlist, уклучвам Wow, пробвам да се логирам, ама немојт, ми велит: Unable to connect, и ова ми го кажвит на сите сервери шо ги менвам. Да кажит некој нешто ? :)

Igrajte WoW!!!!!!!A vise so oite u skole ne igrajte oti ke imate mn slabi oceni,toa e fakt na zavisnos so vie gubite raspolozenie,mislite samo so da napraite ne spietek,ve mirzi da ucite i red drugi raboti.Za vas(decata so idat u skolo)naj dobro igrajte na nekoj privaten server koko na primer.........Aniwow-UBIJTE 1 HUMANOID I KACUVATE LVL 70 I ZAMATE MN PARI,IMATE VENDOR ZA T6,T5,T4,T3,T2 GLADIOATORI I MN DRUGI RABOTI.A nekoj so ne ja videl WoW kakva zaraza e podobro neka ne probuva.OK?:wink:

Igrajte WoW!!!!!!!A vise so oite u skole ne igrajte oti ke imate mn slabi oceni,toa e fakt na zavisnos so vie gubite raspolozenie,mislite samo so da napraite ne spietek,ve mirzi da ucite i red drugi raboti.Za vas(decata so idat u skolo)naj dobro igrajte na nekoj privaten server koko na primer.........Aniwow-UBIJTE 1 HUMANOID I KACUVATE LVL 70 I ZAMATE MN PARI,IMATE VENDOR ZA T6,T5,T4,T3,T2 GLADIOATORI I MN DRUGI RABOTI.A nekoj so ne ja videl WoW kakva zaraza e podobro neka ne probuva.OK?:wink:
Хехе многу точно :smir:

Fun Drop rate = Suxx, blizz drop rate= Fun . Blizzlake server 1xdrop 1x xp 1xquest xp = Fun
Lesno e so eden kill do level 70.Dojdi na blizzlake rate server da vidam koj e najjak :) lol.

имам еден проблем со Wow, ставам сервер во Realmlist, уклучвам Wow, пробвам да се логирам, ама немојт, ми велит: Unable to connect, и ова ми го кажвит на сите сервери шо ги менвам. Да кажит некој нешто ? :)

treba da stoi set realmist i linkot za serverot.... na primer set realmist 64.85.162.45 a ne set realmist wow://64.85.162.45

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom