WOTLK во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата qwerty
  • Време на започнување Време на започнување
Пушти ја на официјалнана страна дигитал упграде за 35 евра.А знае некој дали давaат дебитни картички на малолетни лица :)??

Дават. Јас имам од Тутунска Банка. Ке треба само татко ти барање да поднесе и после тој и ти да се потпишате таму на едни документи. Целата работа за недела (макс две) ке биде готова.

Ех ако сакаше тато да појт в банка... Туку ми беше муабетов дали ке ми дает сам мене со лична карта да појдам или да одам за едно 5 месеци :)

мислам дека не мора да имате 18 години, нели лична карта се вади на 16 години доколку сакаш, после тоа со личната карта у прокредит или тутунска и пополнуваш едно формуларче. Дебитна картица за онлине купувување или позната како виза електрон ти е картица со која не можеш у минус да идеш, што значи колку пари ставаш толку можеш да трошиш. Пак прашај дали може со твоја лична карта ако си малолетен, доколку може ич не мисли одма зимај и уживај. околу 150+ денари ти е годишна чланарина а за WOW е права ствар, не вреди да ги чекал југотонци или пак некои други да те апашат за gamecard или пак за друго. :kafe:

Прашав во Pro credit само на полнолетни давале и ми врза тетката муабети за штедна книшка :)

Помини од кај Тутунска, верувај нема да ти досадуват со разни глупости. Барем овде во Струмица лугето што работат таму се супер. Се ке ти објаснат, без да ти бутат понуди цело време да штедаш во нивната банка.

Некој понапред спомна дека веќе ја играл... Ајде screenshots молим вас! :vozbud:

еве тука прее праев квест и лич кингот дојде и го фотнав :D

ево тука деат кнајт на зезање напрајв 2-3 лвли го кренав :D

Значи сега има посебна класа Death Knight?

да ... а за да напрајш ти требит само карактер преку лвл 55 :)

bitno e mn dobra

imam 73ka i deathknight lvl 70..... real BRONZE DRAGONFLIGHT

e добро кога успеа да го крениш овај 70 и пак другиот уште 3 лвли... спиеш?...
недај боже :S

Абе ставите повеќе слики од лич кинг,не бидете циции

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom