Worms

• Креатор на темата Креатор на темата OffLine
  • Време на започнување Време на започнување
Worms Armagedon Ја играв како луд после овие 3д кога излегоа ја расипаа ептен:toe::pirat:

Јас сум за World Party Online. Само деновиве да ја инсталирам. Worms ги играм периодично. Порано многу поинтензивно. Мада досадна ми стана со другариве мои да ја играм. Незнаат ферски да играат и сакаат да играат со глупи правила (бесконечно оружја, најјако јаже, 90 секунди итн итн). Ми треба чесен борец за било кои default правила, било intermediate, pro итн. За жал после World Party другите Worms ги немам играно, мада добро ме потсетивте да ги земам сите. Како и да е, за правилна тактичко стратешка битка стриктно World Pary.

Edit by Mac)) - Без директни линкови за пиратерија на форумов HCL

Сите се за PC, без разлика од омотот (такви омоти најдов). Ти треба Torrent Client за да можеш да ги симнеш.

Ајде ако сакате можеме да направиме едно мало кајгана турнирче! АЈ ем ИН!

Еј ај ве молам дајте еден линк за било која worms или која вие ке ја играте на турнирот да ја симнам ама да е full верзија или па верзија со crack фала унапред

Еј ај ве молам дајте еден линк за било која worms или која вие ке ја играте на турнирот да ја симнам ама да е full верзија или па верзија со crack фала унапред

Добро бе луѓе зашто не барате по торент???

Бегај бе вируси има...Дај ве молам пратете ми линк од било која сакам да ја играм(не сум ја видел воопшто) Преку ПП мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom