World of Warcraft Cataclysm проблеми

• Креатор на темата Креатор на темата _DaMneD_
  • Време на започнување Време на започнување

_DaMneD_

убиец со чуство
Член од
13 ноември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
7
Здраво.
Барав по форумов ваква тема но неможев да најдам па решив да отворам нова тема. Пред некој ден ја симнав новата експанзија World of Warcraft Cataclysm и ја пачував до 4.2.2, најдов пиратски сервер го сменив реалмлистот и кога пробувам да се најавам ми излегува прозорче со порака "you have been disconet from the server"
Код:
http://www.youtube.com/watch?v=QgFK7sLBnq0
поточно ова.
И сега има ли некое чаре???:(

Дали доби повратен е-маил за верификација на акаунтот твој? :)

Не добив но пробав на повеке сервери и на различни е-маили но пак истиот проблем.

Mene toa mi se ima slucuvano, ne konkretno so WoW Cataclysm.
Toa bese taka poradi "Maintenance" na serverot.
Proveri ubavo.

не не ова е буквално на сите сервери не е само на 1 или 2 на сите .

Hmmmm :/

Ne sum siguren dali ova ke ti pomogne, no probaj nema sto da izgubis.
Odi vo Wow Folderot i startuvaj Repair Application, ne Repair.exe, pobaraj dali ima takva opcija.

да да знам за таа опција но не сум пробал со тоа баш ке пробам па ке ви кажам што сум направил.
--- надополнето: Nov 25, 2011 8:57 PM ---
Не помогна репаир ништо :(:place:

Epa togas vaka probaj.
Restartiraj go kompjuterot, otkako ke go napravis toa restartiraj go i modemot ( Ako koristis bezicen internet togas restartiraj go routerot ), probaj da se loggiras povtorno.
Vidi dali na ovoj nacin ke uspees. Mene ova mi se slucuvase cesto, no posle ova bi trebalo da bide vo red.

1. Провери realmlist намести како што е од серверот.
  2. Симни го нивниот Launcher , секој приватен сервер има направено за да може да игра Илегално нормално ...
  3. Account не треба да го пишуваш email@hotmail.com <
Се надевам дека ти помогнав. :D

Треба да го симнеш нивниот ланчер за да можеш да играш на нивниот сервер. :)

vaka aj nekoj neka mi pomognes ako moze saka da pocnam wow cata slusam 5000 mislenja treba ova ona ako igra nekoj neka mi pise xD znaci ja iam lich king instalirano doma sea ne e original da ja simnam od net cataclysm ke mozam da igram retail ili ne ke si napraam retial acc i da pocnam aj kao moze nekoj neka mi pisepls xD

vaka aj nekoj neka mi pomognes ako moze saka da pocnam wow cata slusam 5000 mislenja treba ova ona ako igra nekoj neka mi pise xD znaci ja iam lich king instalirano doma sea ne e original da ja simnam od net cataclysm ke mozam da igram retail ili ne ke si napraam retial acc i da pocnam aj kao moze nekoj neka mi pisepls xD
Ај прво убо формулирај го прашањето .. ништо не те разбрав шо сакаш да кажиш .

Da da ke mozes da ja igras Cataclysm samo mislam deka bi mozelo da ti pravi problemi ako ti se i dvete igri instalirani na Local Disc:C ili D.

Ako ja imas Lich king instalirano na C togas Cata instaliraj ja na D ili pak obratno.

Готово го решив проблемот требало да го имам симнато нивниот ланчер па потоа да играм на нивниот сервер. Е сега имам друг проблем:D. Имам инсталирано 4.2.2 а кога ке ја уклучам преку ланчерот се вклучува со 4.0.6 во што би можело да биде проблемот ?

fala ama mi rekoa trebalo da imam nekoj cd key za site wow ja iam lich kign ja doma piratska ama ja igram na molten wow mi rekoa treba 150 euro za site da gi zeam i pocnm da igram
znaci siminjam cataclysm od launcher davam 10 euro mesecno i cepam wow

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom