World Championship 2013 Fantasy Game

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Исто :facepalm:
Уште вчера пробував да го сменам во Данска (додека траеше рокот) ама некој ерор даваше и баталив..

Иначе, без поени од Хансен и Вори:

i jas prvo ja staviv Makedonija pa koa gi prochitav pravilata ja promeniv. I mene mi javuvashe nekoja greshka, ne sakashe samo timot da mi go smeni, ali posle se prefrliv na danski jazik i uspeav, prethodno mi beshe na angliski. Probaj taka, iako mislam deka od zavchera vekje ne mozhe da se pravat promeni.
Inaku bash mi e krivo Stole shto ne go staiv, gi staiv sorendo i Nodesbo, mislejkji na nivnata igra vo Barcelona, i ne pomisliv deka ni francija ni danska nema da igraat tolku naglaseno preku pivot. Tie mi se najslabi so 3 poeni vo prvovo kolo. Inaku 205 vkupno.

Собрав 161 поен, ама не ми се броени поените на Рутенка....
Македонија и Омејер ме уништија :)

У топ 50 сум влегол бе :love:
Гледам статистика, Лазаров најбиран играч е скоро во секој тим го има. Патем, Вори ќе заигра некогаш или тешко?

Ги имам топ3 играчите во тим и пак сум дрво :cautious:
Не ми е јасно само зашто поените од Рутенка не се ставени кога сите други имаат поени, а знам дека он имаше 24 првото коло...
Се надевам на подобри изданија на Дувњак и Хансен

Ги имам топ3 играчите во тим и пак сум дрво :cautious:
Не ми е јасно само зашто поените од Рутенка не се ставени кога сите други имаат поени, а знам дека он имаше 24 првото коло...
Се надевам на подобри изданија на Дувњак и Хансен

Тука се поените на Рутенка
22.S. Rutenka Belarus 24

vtoro kolo: 418 poeni. Me unishtija kalkulaciive so igrachi. ALi od utre rechisi vo site grupi ima dueli megju evropski selekcii pa kje nema mnogu shtedenje. Od nasha grupa site sakaat da ja izbegnat francija vo 1/8 finale , a od D site sakaat da bidat prvi za da ja izbegnat vo 1/4 finale i lesno da se protnat do borba za medal. KJe bide interesno....

И ја глуп не го ставив Агинагалде......со кој памет него го заборавив.
Без Вори и Хансен да играат 184 поени.Погодив тројца од 8 што имале максимум 24 поени (Егерт,Линдберг и Кире) и Хрватска со 23 поени како тим....

Не е лошо.....иако тек сега сфаќам колку глупави избори сум направил на доста позиции.Кој к ми еден од Стоилов/Вори кога можев Агинагалде. Што ќе ми Штрлек кога можев Сигурдсон да го ставам....

epa te kinat centralnite. Ne sum nekoj obozhavatel na Duvnjak iskreno i tolku godini gledam rakomet, no eve ne me impresioniral nikogash dechkoto. Moe mislenje e deka e premnogu izvikan. Vo momenti koga se odluchuva mech e totalno izguben i izjavite na hrvative od tipot deka e zamena za Balic mi se besmisleni. Narsis e super i povlekuva igra koga treba, znae da proigra, ama i toj ne dava golovi tuku ovozmozhuva. SI mozhel da recheme i krilata da ti bidat 4 od 4 , vo smsila i chetvrtiot mesto Strlek da ti bide nekoj shto izveduva penali pr. Sigurson, ali toa e toa. A reprezentacija koja ti e?
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 11:18 ---
a i shteta shto Nagy ne igrashe vchera. kje imavme nekoj poen povekje

ouu yeah!!! : ) 7-mo mesto zasega. Ali samo ako bide Danska shampion imam shansa da gi nadminam ovie pred mene, shto igraat na Spanija, poshto drugiot izbor ni e rechisi ist.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom