- Член од
- 16 ноември 2020
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 2.116
"Жена" бил будалата...исто како и нашиот Шеки, ударен во главата.Мислиш на Венера пошто е нели “жена“![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Жена" бил будалата...исто како и нашиот Шеки, ударен во главата.Мислиш на Венера пошто е нели “жена“![]()
![]()
British Cycling BAN transgender women from female races
DAVID COVERDALE: British Cycling have banned transgender women from racing in the female category at all events to 'safeguard the fairness of competition'.www.dailymail.co.uk
British Cycling BAN transgender women from racing in female competition, with raging Emily Bridges now threatening to leave 'this terrible island' over 'culture wars'
British Cycling have banned transgender women from female category races
They says rules have been introduced to 'safeguard the fairness of competition'
Е ова е веќе дискриминација. Треба да ја пуштат кутрава жена, штом се чувствува како жена, да се трка на точак со другите жени.Да иде на Марс.
Ја нема никад да заборавам една сцена што ја посведочив во Холандија пред некој 7-8 години..A Dutch girl is humiliated and forced to apologize to immigrant girls on her knees. Then she is beaten and called "cancer hooker".
It cannot be otherwise than that this is racism towards the Dutch?
Еве што било работата. Милер и Ајнхаузер Буш (AB), иако се конкуренти на пазар (Милер Лајт vs Бад Лајт), сепак биле нешто отприлика како една фирма.Miller - неверојатно неразумно.
Ај да видиме каде ќе води тоа.
Кога ќе ги видиме феминистките да се бунат зошто нема доволно жени армирачи, фасадери, водоводџии и рудари. Сите тие професии се добро платени а за жал жените не се доволно таму застапени.Е ова е веќе дискриминација. Треба да ја пуштат кутрава жена, штом се чувствува како жена, да се трка на точак со другите жени.
Дечки, не јуришајте во витешка одбрана на феминистките. Транџибити е манџа што феминистките ја зготвија. Истите луѓе што се борат за виножитните права ќе ги видите како се пењават дека женските спортови треба да бидат еднакво платени како машките. Ама сега кога треба да сркаат од маџата која сами си ја зготвиле, феминистиците прибегнуваат кон чиста дискриминација и тоа дискриминација според нивните критериуми.
Треба не само во велосипедските трки да се пуштат транџите да се натпреваруваат со жени, во сите женски спортови треба да ги пуштат. Во женските боречки спортови. Во женскиот бокс. Во женското ММА. Тоа е посебно уживање да се гледа како забревтани феминистки одат у ринг да се тепаат со машко, нема кој да ги брани, правила има малку, и како после борбата си идат дома истепани, помодрени, со скршеници и со ега претворени во сол.
“Жените можат сѐ што можат мажите“ е еден од многуте феминистички слогани. Па повелете дами, натпреварувајте се со мажите во боречки спортови и докажете.